Elena Udrea se întoarce la București! Când și de ce va fi scoasă din penitenciar

Ultima actualizare:

Elena Udrea „trage tare” pentru a scăpa de dosarele penale existente.

Elena Udrea execută o pedeapsă de 6 ani, la penitenciarul Târgșor
Elena Udrea execută o pedeapsă de 6 ani, la penitenciarul Târgșor

Fostul ministru al Turismului va fi adus la București, din închisoarea Târgșor, pentru a se prezenta în fața instanței. Însă, pentru moment, planurile Elenei Udrea au fost încurcate de... Covid 19!

Grefierii s-ar fi infectat cu Sars Cov 2, așa că audierea politicianului a fost amânată pentru ziua de marți, 6 septembrie, anunță Antena 3.

Un alt dosar riscă să îi suplimenteze șederea în pușcărie

Este vorba despre o acțiune în care Elena Udrea trebuie să fie audiată pentru a completa un dosar cu declarația acesteia, conform sursei citate. 

Avocații ei ar fi solicitat deja încetarea urmăririi penale, argumentând prescrierea faptelor. Dacă Elena Udrea va reuși să scape de respectivul dosar nu înseamnă că va ieși din pușcărie, ea fiind nevoită să își ducă la capăt pedeapsa de șase ani, din dosarul „Gala Bute”.

Citește și: Elena Udrea, amor în Dacia 1310 cu un fost fotbalist de la Steaua?

Altfel, dacă magistrații vor respinge contestația avocaților, Elena Udrea riscă să se trezească cu o suplimentare a pedepsei actuale. În continuare, fosta ministră continuă să transmită mesaje, din spatele gratiilor, publicate pe rețelele de socializare.

Ultimul mesaj a fost transmis ca o reacție la „permisia” primită de Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat că și-a ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu.

Udrea continuă protestele-online, din spatele gratiilor

Nu am ceva împotriva permisiei lui Cioacă, este dreptul său legal. Am o problemă, însă, cu modul în care principiul menținerii legăturii cu familia este legiferat la noi. (...) 

La cum am spus deja, legea actuală nu face nici o diferență între un barbat condamnat pentru omor cu premeditare, care nu are nici copii și o mamă condamnată pentru furt din magazine ori abuz în serviciu, eventual cu un copil mic sau mai mulți.(...)

Adică, posibilitatea de a ieși din penitenciar pentru a te întâlni cu familia, este același și pentru un bărbat care merge să bea o bere cu rudele sale, ca și pentru o mamă care ar vrea să îi fie alături copilului său când este ziua lui de naștere, când merge în prima zi la gradiniță sau la școală, când are un examen important, sau când are nevoie de alinarea mamei, pur și simplu.(...)”, este o parte celui mai recent „protest-online”, lansat de Elena Udrea.

Vezi și: Ce o așteaptă pe Elena Udrea la Penitenciarul Târgșorul Nou! Poze exclusive din pușcarie

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net