Elena Udrea nu a mai rezistat de dorul fiicei sale! Eva a fost la penitenciarul Târgșor

Ultima actualizare:

Înițial, se vehicula că Elena Udrea nu își dorește ca fiica ei să o vadă la penitenciarul la care este încarcerată, iar partenerul fostului mistru a fost extrem de vocal în această privință, spunând în repetate rânduri că micuța Eva nu are ce să caute la pușcărie.

Elena Udrea și Eva s au asortat la ziua de naștere a micuței  jpeg

Cu toate acestea, se pare că fostul politician, condamnat la șase ani de închisoare, și-a schimbat decizia și a avut parte de prima întâlnire cu fetița ei, de când se află în spatele gratiilor. Elena Udrea a fost prinsă de autoritățile vecine în Bulgaria, pe data de 7 aprilie 2022, și nu și-a mai văzut fiica de luni bune.

S-ar putea să te intereseze: Elena Udrea face bani și-n arest! Business-ul ,,blondei de la Cotroceni" este la fel de rentabil

Dat fiind faptul că se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor, unde există o încăpere specială în care mamele să poată petrece timp cu copiii, fostul ministru a făcut demersurile necesare pentru a primi vizita fiicei sale.

Elena Udrea și-a mințit copilul! Unde i-a spus că este?

Potrivit România TV, Elena Udrea și fiica ei, Eva, au petrecut împreună câteva ore împreună în camera special destinată, în ciuda faptului că atât ea, cât și iubitul ei, nu își doreau ca fetița să își vadă mama în spatele gratiilor. Pentru a evita o situație neplăcută, politicianul a ales să ascundă adevărul față de Eva, cel puțin în primă instanță, și a preferat să o mintă în legătură cu locul în care se află.

Ți-am pregătit și: Elena Udrea, probleme mari în închisoare. A slăbit enorm: «E în carantină»

Astfel, se pare că fostul ministru ar fi invocat faptul că lucrează în Italia, mai nou, acesta fiind motivul pentru care cele două nu se pot întâlni. Informațiile existente în momentul de față relevă faptul că Elena Udrea vorbește cât de des poate cu Eva, uneori chiar și zilnic. Totodată, nu se cunosc mai multe detalii despre întâlnirea celor două, dar nici cum a ajuns fostul ministru să își schimbe părerea și să accepte vizita fiicei sale.

Amintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în urma acuzațiilor care i-au fost aduse în dosarul Gala Bute și a încercat să fugă din țară. Politicianul spune că, de fapt, se afla pe teritoriul Bulgariei din motive medicale, dar mai multe detalii puteți citi AICI.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net