Elena Udrea face bani și-n arest! Business-ul ,,blondei de la Cotroceni" este la fel de rentabil

Ultima actualizare:

Elena Udrea se află la acest moment în arest în Bulgaria, însă fostul ministru are un business înfloritor, chiar dacă se află după gratii. Proiectul imobiliar dezvoltat în Cluj, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, continuă să prospere, în ciuda faptului că Udrea face închisoare în afara României. 

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute și după o urmărire ca-n filme, ,,blonda lui Băse" a fost capturată în Bulgaria. După ce a fost audiată de judecători, Elena Udrea a fost pusă în spatele gratiilor și așteaptă să fie predată autorităților române. 

Citește și: Elena Udrea a plâns în sala de judecată. Rămâne în arest, în Bulgaria

Însă situația nu este chiar atât de dramatică pe cât s-ar părea, pentru că Udrea deține un business profitabil cu imobiliare, în Cluj, iar anunțul a fost făcut chiar de ea, în urmă cu câteva luni, pe rețelele de socializare. 

Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Citește și: Elena Udrea are viață grea în pușcărie, dar Adrian Alexandrov trăiește pe picior mare

Udrea și iubitul ei sunt principalii acționari ai proiectului imobiliar

Afacerea continuă să aducă bani frumoși, deoarece apartamentele, puse la vânzare de Elena Udrea, se află într-un cartier select din Cluj-Napoca, iar prețurile nu sunt deloc piperate, astfel că multe persoane sunt interesate să facă o achiziție. 

Apartamentele fac parte dintr-un ansamblu rezidențial, considerat cel mai amplu din Europa de Sud-Est, iar principalii acționari sunt Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov. 

Cât costă o locuință în complexul rezidențial al lui Udrea

Întrebarea este cât scot din buzunar cei care decid să achiziționeze o locuință în complexul rezidențial al Elenei Udrea. Deși este vorba de o zonă de lux din Cluj-Napoca, prețurile nu sunt exorbitante. Spre exemplu, o garsonieră de 38 de metri pătrați costă 63.800 de euro. 

Cei care vor apartament ceva mai spațios, de două camere, trebuie să plăteacă 70.000 de euro, iar o locuință cu trei camere din același complex urcă la 120 000 de euro, notează Adevarul.ro

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net