Clipe grele pentru Adrian Alexandrov. Fiica lui suferă după Elena Udrea

Ultima actualizare:

Cum se descurcă Adrian Alexandrov cu fetița după ce a rămas singur? Îl ajută mama Elenei Udrea care face mâncare, iar el o duce la grădiniță și o plimbă. Eva Maria întreabă de mama, dar Adrian trebuie să îi spună mereu o poveste.

cub adrian alexandrov png

De mai bine de 40 de zile Elena Udrea se află în Bulgaria în arest. Judecătorii bulgari au amânat până pe 8 iunie decizia în procesul de extrădare a Elenei Udrea. La Curtea de Apel din Sofia, avocații fostului ministru al Turismului au depus „o serie de plângeri și înscrisuri, în baza cărora s-a susținut că extrădarea acesteia nu trebuie să aibă loc, întrucât în ​​România i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil. Potrivit apărării lui Udrea, unul dintre judecătorii români s-a pronunțat în cazul ei, fără a depune jurământul în calitate de judecător”, anunţa purtătorul de cuvânt al Curții de Apel din Sofia.

Acasă, în România o așteaptă fiica, logodnicul și mama ei, cu sufletul la gură. Însă cel mai greu îi este copilei care întrebă "Unde e mami?" sau "Când vine mami", intrebări la care e dificil să dai răspuns.

Bunica se ocupă de gătit, tatăl de grădiniţă

Elena Udrea, alături de mama ei şi Eva Maria
Elena Udrea, alături de mama ei şi Eva Maria

Eva Maria se topește de dorul mamei sale și plânge seara înainte sa adoarmă. Adrian Alexandrov și soacra sa, Maria Veliceasa, sunt cei mai importanți acum pentru micuță, iar Elena are toată încrederea și sprijinul lor. Dacă buni se ocupă să gătească, să spele rufe și să o răsfețe cu prăjiturile preferate, tăticul Adrian se ocupă să o ducă la grădiniță, sa îi fa ă băiță și să se prindă în jocurile ei pentru a o face să mai uite de dor.

"Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea", a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Citeşte şi: De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

Adrian, fiica și soacra locuiesc în vila din Corbeanca. Arestarea Elenei l-a dat peste cap din nou, însă trebuie să se mențină tare pentru mama politicinei, care este în vârstă și are nevoie de sprijin, dar și pentru unica lor fiică, Eva Maria, care încă nu înțelege de ce nu își poate vedea mama. 

Adrian AlexandroV, mesaj dur după arestarea Elenei Udrea

La începutul lunii aprilie, atunci când Elena Udrea a fugit din țară după ce a aflat de arestarea sa, Adrian Alexandrov a spus despre cât de mult suferă copilul. 

"La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară", a fost mesajul trimis, atunci, de partenerul Elenei Udrea. 

Citeşte şi: Iubitul Elenei Udrea cere ajutorul Avocatului Poporului: «Sunteți mamă, luptați ca o mamă! Vrem o judecată dreaptă»

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net