Clipe grele pentru Adrian Alexandrov. Fiica lui suferă după Elena Udrea

Cum se descurcă Adrian Alexandrov cu fetița după ce a rămas singur? Îl ajută mama Elenei Udrea care face mâncare, iar el o duce la grădiniță și o plimbă. Eva Maria întreabă de mama, dar Adrian trebuie să îi spună mereu o poveste.

cub adrian alexandrov png

De mai bine de 40 de zile Elena Udrea se află în Bulgaria în arest. Judecătorii bulgari au amânat până pe 8 iunie decizia în procesul de extrădare a Elenei Udrea. La Curtea de Apel din Sofia, avocații fostului ministru al Turismului au depus „o serie de plângeri și înscrisuri, în baza cărora s-a susținut că extrădarea acesteia nu trebuie să aibă loc, întrucât în ​​România i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil. Potrivit apărării lui Udrea, unul dintre judecătorii români s-a pronunțat în cazul ei, fără a depune jurământul în calitate de judecător”, anunţa purtătorul de cuvânt al Curții de Apel din Sofia.

Acasă, în România o așteaptă fiica, logodnicul și mama ei, cu sufletul la gură. Însă cel mai greu îi este copilei care întrebă "Unde e mami?" sau "Când vine mami", intrebări la care e dificil să dai răspuns.

Bunica se ocupă de gătit, tatăl de grădiniţă

image
Elena Udrea, alături de mama ei şi Eva Maria

Eva Maria se topește de dorul mamei sale și plânge seara înainte sa adoarmă. Adrian Alexandrov și soacra sa, Maria Veliceasa, sunt cei mai importanți acum pentru micuță, iar Elena are toată încrederea și sprijinul lor. Dacă buni se ocupă să gătească, să spele rufe și să o răsfețe cu prăjiturile preferate, tăticul Adrian se ocupă să o ducă la grădiniță, sa îi fa ă băiță și să se prindă în jocurile ei pentru a o face să mai uite de dor.

"Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea", a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Citeşte şi: De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

Adrian, fiica și soacra locuiesc în vila din Corbeanca. Arestarea Elenei l-a dat peste cap din nou, însă trebuie să se mențină tare pentru mama politicinei, care este în vârstă și are nevoie de sprijin, dar și pentru unica lor fiică, Eva Maria, care încă nu înțelege de ce nu își poate vedea mama. 

Adrian AlexandroV, mesaj dur după arestarea Elenei Udrea

stanga
dreapta
elena udrea adrian alexandrov
elena udrea fiica 3 png
elena udrea fiica 2 png
elena udrea fiica png
Elena Udrea iubit jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
elena udrea 0 jpeg
1 elena udrea si adrian alexandrov jpg jpeg
elena udrea la munte jpeg
5 elena udrea si fiica de sarbatori 4 jpg jpeg
Elena Udrea și Eva s au asortat la ziua de naștere a micuței  jpeg
1 elena udrea si alexandru alexandrov jpg jpeg
Elena Udrea duce o viaţă liniştită şi prosperă alături de iubitul ei şi de fetiţa lor jpeg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt niște părinți tare fericiți jpeg
5 elena udrea la mare cu fiica 1 jpg jpeg
elena udrea iubit fiica 1  jpeg
Elena Udrea iubit fiica
Elena Udrea iubit fiica
elena udrea botez 26 jpeg
Elena Udrea stă la povești cu fiica ei jpeg
elena udrea png
Elena Udrea jpg
elena udrea
elena udrea bulgaria 2 mai 2022 jpg

La începutul lunii aprilie, atunci când Elena Udrea a fugit din țară după ce a aflat de arestarea sa, Adrian Alexandrov a spus despre cât de mult suferă copilul. 

"La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară", a fost mesajul trimis, atunci, de partenerul Elenei Udrea. 

Citeşte şi: Iubitul Elenei Udrea cere ajutorul Avocatului Poporului: «Sunteți mamă, luptați ca o mamă! Vrem o judecată dreaptă»

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg