De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

Ultima actualizare:

Elena Udrea va afla zilele următoare dacă magistrații bulgari o vor trimite înapoi în România, pentru a-și ispăși pedeapsa de șase ani de închisoare, cu executare, după sentința din dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea este arestată în Bulgaria
Elena Udrea este arestată în Bulgaria

Fostul ministru al Turismului a încercat în fel și chip să evite condițiile de detenție din România. A stat ascunsă prin Costa Rica și a încercat să ajungă în Grecia, unde, de altfel, dorește azil politic.

Citește și: În ce condiții va sta Elena Udrea în închisoare: «Va avea televizor și telefon în cameră»

Una dintre principalele „scuze” ale acesteia a fost faptul că în penitenciarul Târgșor, din județul Prahova, de care Elena Udrea nu este străină, i-ar fi fost amenințată viața, ea urmând să fie încarcerată exact aici.

În prezent, Udrea este arestată în Bulgaria, unde a fost reținută la scurt timp după pronunțarea sentinței. Pe 10 mai, ea ar putea să fie extrădată.

„Asul din mâneca” avocaților Elenei Udrea

Avocații Elenei Udrea doresc cu tot dinadinsul să îi asigure clientei lor un loc de detenție special, argumentând o condiție medicală a acesteia: arahnofobia! Cu alte cuvinte, fostul ministru îi este teamă de insecte, mai ales de păianjeni.

Cu toate acestea, Click! a oferit detalii despre condițiile, oricum, speciale, pregătite Elenei Udrea, în penitenciar. Mai multe pe subiect puteți citi aici.

Ținând cont de faptul că Elena Udrea este o persoană cu vulnerabilități, având în vedere statutul, profesia și natura faptelor, va fi încarcerată individual sau cu deținute de același tip. Dacă va face cerere, va primi din partea ANP un televizor, pentru că trebuie asigurat dreptul la informare. Dacă nu e satisfacută de televizorul primit, poate primi, în baza unei cereri, un alt televizor pe care și-l dorește.”, a precizat Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Elena Udrea, Mesaj pentru susținători

Se pare că Udrea chiar se teme de ceea ce ar putea să o aștepte în penitenciarul Târgșor. Recent, ea a transmis și un mesaj pe Facebook, prin intermediul iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Citește și: Moment important pentru Elena Udrea. A depus contestație la decizia de extrădare în România

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment şi îmi da speranţa că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând”, este mesajul pubicat, pe Facebook, de Adrian Alexandrov și atribuit Elenei Udrea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net