De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

Elena Udrea va afla zilele urm─âtoare dac─â magistra╚Ťii bulgari o vor trimite ├«napoi ├«n Rom├ónia, pentru a-╚Öi isp─â╚Öi pedeapsa de ╚Öase ani de ├«nchisoare, cu executare, dup─â sentin╚Ťa din dosarul ÔÇ×Gala ButeÔÇŁ.

elena udrea
Elena Udrea este arestată în Bulgaria

Fostul ministru al Turismului a ├«ncercat ├«n fel ╚Öi chip s─â evite condi╚Ťiile de deten╚Ťie din Rom├ónia. A stat ascuns─â prin Costa Rica ╚Öi a ├«ncercat s─â ajung─â ├«n Grecia, unde, de altfel, dore╚Öte azil politic.

Cite╚Öte ╚Öi: ├Än ce condi╚Ťii va sta Elena Udrea ├«n ├«nchisoare: ┬źVa avea televizor ╚Öi telefon ├«n camer─â┬╗

Una dintre principalele ÔÇ×scuzeÔÇŁ ale acesteia a fost faptul c─â ├«n penitenciarul T├órg╚Öor, din jude╚Ťul Prahova, de care Elena Udrea nu este str─âin─â, i-ar fi fost amenin╚Ťat─â via╚Ťa, ea urm├ónd s─â fie ├«ncarcerat─â exact aici.

├Än prezent, Udrea este arestat─â ├«n Bulgaria, unde a fost re╚Ťinut─â la scurt timp dup─â pronun╚Ťarea sentin╚Ťei. Pe 10 mai, ea ar putea s─â fie extr─âdat─â.

ÔÇ×Asul din m├ónecaÔÇŁ avoca╚Ťilor Elenei Udrea

Avoca╚Ťii Elenei Udrea doresc cu tot dinadinsul s─â ├«i asigure clientei lor un loc de deten╚Ťie special, argument├ónd o condi╚Ťie medical─â a acesteia: arahnofobia! Cu alte cuvinte, fostul ministru ├«i este team─â de insecte, mai ales de p─âianjeni.

Cu toate acestea, Click! a oferit detalii despre condi╚Ťiile, oricum, speciale, preg─âtite Elenei Udrea, ├«n penitenciar. Mai multe pe subiect pute╚Ťi citi aici.

stanga
dreapta
elena udrea
elena udrea catuse bulgaria 3 jpg
avocatul Tudorel Toader despre sentinta Elenei Udrea jpg
avocatul Tudorel Toader despre sentinta Elenei Udrea jpg211 jpg
elena udrea catuse bulgaria 1 jpg

ÔÇ×╚Üin├ónd cont de faptul c─â Elena Udrea este o persoan─â cu vulnerabilit─â╚Ťi, av├ónd ├«n vedere statutul, profesia ╚Öi natura faptelor, va fi ├«ncarcerat─â individual sau cu de╚Ťinute de acela╚Öi tip. Dac─â va face cerere, va primi din partea ANP un televizor, pentru c─â trebuie asigurat dreptul la informare. Dac─â nu e satisfacut─â de televizorul primit, poate primi, ├«n baza unei cereri, un alt televizor pe care ╚Öi-l dore╚Öte.ÔÇŁ, a precizat Cosmin Doroban╚Ťu, pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Sindicatelor din Administra╚Ťia Na╚Ťional─â a Penitenciarelor.

Elena Udrea, Mesaj pentru sus╚Ťin─âtori

Se pare că Udrea chiar se teme de ceea ce ar putea să o aștepte în penitenciarul Târgșor. Recent, ea a transmis și un mesaj pe Facebook, prin intermediul iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Cite╚Öte ╚Öi: Moment important pentru Elena Udrea. A depus contesta╚Ťie la decizia de extr─âdare ├«n Rom├ónia

ÔÇ×V─â mul┼úumesc tuturor celor care a┼úi ├«n┼úeles c─â sunt arestat─â ilegal, cu ├«nc─âlcarea Constitu┼úiei Rom├óniei ┼či a Deciziei CJUE, deopotriv─â! V─â mul┼úumesc tuturor celor care m─â sus┼úine┼úi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprima┼úi ├«n mod public. Este nu doar cauza mea, ci ┼či cauza ap─âr─ârii Constitu┼úiei. Implicarea voastr─â ├«mi da putere s─â trec peste acest greu moment ┼či ├«mi da speran┼úa c─â nedreptatea ┼či nelegalitatea la care sunt supus─â, vor lua sf├ór┼čit ├«n cur├óndÔÇŁ, este mesajul pubicat, pe Facebook, de Adrian Alexandrov ╚Öi atribuit Elenei Udrea.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg