Cum arată închisoarea din Bulgaria în care Elena Udrea este reținută

Elena Udrea va rămâne în închisoare, pe teritoriul Bulgariei, până la data de 19 aprilie, atunci când judecătorii vor decide dacă fostul ministrul al Turismului va fi repatriat în România sau nu. Iată cum arată penitenciarul în care Elena Udrea este închisă la această oră. 

Elena Udrea rămâne în arest Sursă foto: Captură video Antena 3
Elena Udrea rămâne în arest Sursă foto: Captură video Antena 3

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. După aflarea deciziei judecătorilor, Elena Udrea s-a grăbit să părăsească teritoriul țării noastre, însă a fost rapid prinsă în Bulgaria. Autoritățile române doresc extrădarea fostului ministru pentru ca Elena să poată plăti pentru faptele comise. Instanța din Bulgaria a amânat decizia până la data de 19 aprilie, iar Elena Udrea va petrece încă șase zile în spatele gratiilor.

Citește și: Elena Udrea rămâne în Bulgaria

Televiziunile din Bulgaria au făcut publice imagini din închisoarea în care Elena Udrea este nevoită să stea până în data de 19 aprilie, atunci când magistrații din Bulgaria își vor pronunța decizia. 

Iubitul Elenei Udrea, reacție violentă în mediul online

Elena Udrea a subliniat de numeroase ori că nu își dorește să fie extradată în România, însă există puține lucruri pe care le poate face pentru a fenta decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Nu doar avocații Elenei Udrea încearcă să atace, pe toate planurile, decizia Înaltei Curți.

Iubitul protejatei lui Traian Băsescu, agentul imobiliat Adrian Alexandrov a scris o postare pe pagina personală de Facebook în care a folosit cuvinte dure pentru a descrie autoritățile din România. Iubitul Elenei este de părere că fostul ministru este acuzat pe nedrept și tras la răspundere pentru o faptă pe care nu ari fi comis-o în realitate. Adrian a comparat justiția românească cu dreptatea, așa cum era aplicată în vremea Inchiziției. 

Vezi și: Cursă contra-cronometru pentru Elena Udrea 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu din anul 2016. În anul 2018, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe nume Eva Maria. Supusă presiunii mediatice imense și aflându-se departe de casă și de familie, Elena Udrea a pierdut atunci unul dintre gemeni, doar micuța Eva fiind cea care a venit pe lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net