Primul mesaj al partenerului Elenei Udrea după arestarea acesteia

Ultima actualizare:

Elena Udrea trece din nou printr-o perioadă foarte grea vieții sale. A primit o condamnare de 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, a fugit din țară, a fost prinsă în Bulgaria și urmează să fie extrădată în România. În tot acest timp, partenerul ei, Adrian Alexandrov, a rămas acasă cu fetița lor. Azi a avut prima ieșire publică de când a început toată această nebunie.

Adrian Alexandrov a publicat pe paginile sale de socializare poze cu fetița lui și a Elenei Udrea
Adrian Alexandrov a publicat pe paginile sale de socializare poze cu fetița lui și a Elenei Udrea

Partenerul Elenei Udrea a publicat luni pe Facebook și Instagram două fotografii cu fetița pe care o are împreună cu fostul ministru al Turismului. S-a limitat la o descriere scurtă, strict despre fetiță: „O rază de soare”.

Nu a declarat nimic în legătura cu arestarea Elenei Udrea. Postarea de astăzi a lui Alexandrov este un semn către toți că va avea el grijă de copil și că totul va fi bine din acest punct de vedere, scrie Antena 3.

Elena Udrea a fost audiată, sâmbătă (9 aprilie), în Bulgaria, iar judecătorii din Blagoevgrad au decis ca fostul ministru să fie extrădat în România. Udrea a făcut apel la Curtea din Sofia, și a cerut azil politic în Grecia. Apelul va fi judecat joi, 14 aprilie, ora 10.00. Până atunci, Udrea va rămâne în arest.

Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea a fost prinsă când voia să treacă granița din Bulgaria în Grecia
Elena Udrea a fost prinsă când voia să treacă granița din Bulgaria în Grecia

Amintim că Elena Udrea a fost condamnată joi, 7 aprilie, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este una definitivă. Cu puțin timp înainte de a se pronunța sentința, Elena Udrea a dat bir cu fugiții, preventiv. Astfel, polițiștii nu au găsit-o la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare și imediat a fost dată în urmărire generală. Udrea se afla deja la Sofia când s-a pronunțat sentința și, cum aceasta nu îi era deloc favorabilă, s-a pornit din nou la drum, spre Grecia. A fost prinsă aproape de graniță, în zona Kulata.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net