Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, chemat și el în judecată! În ce proces e implicat

Ultima actualizare:

În timp ce fostul politician Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria și reținută, în decursul zilei de joi, logodnicul acesteia, Adrian Alexandrov, este în prezent chemat și el în sala de judecată. Iată despre ce e vorba!

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, chemat și el în judecată Foto: Arhivă
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, chemat și el în judecată Foto: Arhivă

Partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, are la rândul său probleme cu legea, fiind somat să se prezinte la Judecătoria Buftea. Logodnicul Elenei Udrea a fost chemat într-un dosar unde are calitate de pârât, fiind reclamat de către compania Distrigaz. Astfel, în timp ce Udrea e reținută, și Alexandrov este nevoit să se prezinte în fața magistraților pentru a fi judecat dosarul în care este implicat.

Adrian Alexandrov, chemat în judecată

Procesul nu putea să vină într-un moment mai nepotrivit, dată fiind situația de față. Fostul ministru al Turismului a aflat că urmează să ispășească o pedeapsă de 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”.

Încă de dinainte de a afla sentința, Elena Udrea a apelat la o „soluție” mai veche și a decis să fugă în afara țării, însoțită doar de șoferul ei, pentru a putea scăpa de condamnare. Nu este pentru prima oară când fostul politician decide să recurgă la această metodă, refugiindu-se în urmă cu ceva ani în Costa Rica, însă se pare că de această dată oamenii legii au fost cu un pas înainte.

Elena Udrea, reținută în Bulgaria

Udrea ales să iasă din România pe cale terestră, pe la granița Giurgiu, însă a fost prinsă în Bulgaria. Aceasta a fost reținută în vama Kulata, joi seară, 7 aprilie, la scurt timp după ce a fost anunțată condamnarea. Fostul ministru al Turismului a petrecut noaptea trecută în arestul Poliției de Frontieră din țara vecină.

Citește și: Drama Elenei Udrea! Momentul devastator trăit de protejata lui Băsescu

Elena Udrea urmează să rămână în arest în Bulgaria până săptămâna viitoare, atunci când se va rezolva extrădarea acesteia în România. Aceasta a fost dusă în fața magistraților pentru a afla dacă și când va fi predată autorităților din țara noastră.

Când va ajunge în țară, aceasta ar urma să fie încarcerată și va sta o perioadă în regim închis. Există posibilitatea ca ulterior să se mai modifice regulile încarcerării, în cazul său. În tot acest timp, fetița pe care o are alături de partenerul ei, micuța Eva Maria, va rămâne în grija tatălui Adrian Alexandrov și a familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net