Drama Elenei Udrea! Momentul devastator trăit de protejata lui Băsescu

Ultima actualizare:

Fostul Ministrul al Turismului, Elena Udrea, în vârstă de 48 de ani, are o poveste de viață impresionantă. A trecut de la agonie la extaz, a făcut închisoare, a devenit mamă, iar acum a încercat să fugă de o nouă sentință. O poveste tragică continuă însă să o urmărească. 

Elena Udrea a trecut printr-o adevărată tragedie în anul 2018 Sursă foto: Profimedia
Elena Udrea a trecut printr-o adevărată tragedie în anul 2018 Sursă foto: Profimedia

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. În ziua în care sentința a fost pronunțată, Elena Udrea a încercat să părăsescă țara. A fost reținută în Bulgaria, iar la ora actuală fosta soție a lui Dorin Cocoș se află în arestul Poliției de Frontieră Petrici. Nu este pentru prima dată când Elena Udrea încearcă să se sustragă pedepselor pe care le primește și nici prima dramă pe care o trăiește fostul ministrul al Turismului. 

În anul 2018, atunci când se afla în Costa Rica, Elena Udrea făcea un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Urma să devină mamă alături de mult mai tânărul iubit Adrian Alexandrov. Sarcina a fost una gemelară, dar din cauza stresului căruia a fost supusă, Elena Udrea a pierdut unul dintre copii. 

Citește și: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, ceartă de ziua lui de naștere?

  „Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.Citeşte întreaga ştire: Primele declarații ale Elenei Udrea despre copilul pe care l-a pierdut. "Așa a vrut Dumnezeu", povestea Elena Udrea, la puțin timp, după pierderea unuia dintre copii. 

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov se numește Eva Maria și a împlinit trei anișori la începutul lunii septembrie 2021. Merge la grădiniță, în grupa mică și poartă haine de firmă pe care mama ei i le alege cu foarte multă atenție. Elena Udrea nu poate contesta decizia luată de magistrați în cursul zilei de 6 aprilie, așadar riscă să petreacă ani buni departe de micuță. 

Între Adrian Alexandrov și Elena Udrea există o diferență de vârstă de 13 ani, însă anii nu par să fie un impediment în calea fericirii. Elena radiază la brațul lui Adrian și susține că bărbatul este un iubit exemplar și un tată implicat, poate chiar exagerat de implicat.

De altfel, Elena a lăudat modul în care el a făcut față arestării sale în Costa Rica și momentelor dificile în care numele ei a fost pe prima pagină a ziarelor din întreaga țară. 

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta", declara Elena Udrea despre iubitul ei, Adrian Alexandrov. 

Elena Udrea a mai fost căsătorită și cu Dorin Cocoș, între anii 2003 și 2013, însă în urma mariajului lor nu a rezultat niciun copil. 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de cinci ani

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de cinci ani. Înainte de avea propriile afaceri în domeniul imobiliar, Adrian a cochetat cu lumea modei și obișnuia să defileze pentru diferite nume cunoscute din industria fashion-ului. Elena și Adrian s-au cunoscut la sala de sport pe care o frecventau amândoi în acea perioadă, mai exact, în anul 2016. Adrian este cel care, după ce a analizat-o vreme îndelungată de la distanță, și-a făcut curajul de a o invita în oraș, la o cafea. 

Elena Udrea a făcut câteva luni de închisoare în Costa Rica, în anul 2018

Vă reamintim că Elena Udrea a fugit din țară și în 2018, când instanța supremă a pronunțat decizia definitivă de condamnare la 6 ani de închisoare. La momentul pronunțării deciziei definitive, în iunie 2018, Udrea se afla deja în Costa Rica. Ea părăsise România la începutul lui 2018 și ceruse azil în Costa Rica.

Vezi și: Când face nunta Elena Udrea?

În octombrie 2018, a fost reținută de Interpol în Costa Rica și apoi încarcerată. După doar trei luni de închisoare a fost eliberată și s-a putut întoarce acasă, în sânul familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net