FOTO Elena Udrea și Adrian Alexandrov, ceartă de ziua lui de naștere? Ea a ieșit cu fetița la restaurant

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a ieşit în oraş cu fiica ei, fără iubitFotografii: Blitz
Elena Udrea a ieşit în oraş cu fiica ei, fără iubitFotografii: Blitz

Probleme în paradis? De ziua iubitului Adrian Alexandrov, Elena Udrea a luat masa la restaurant doar cu fetiţa sa. Din decor a lipsit logodnicul, ceea ce i-ar face pe mulţi să creadă că au probleme în paradis. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele două fete, mamă şi fiică, super cochete, în zona Herăstrău aşteptate de maşina cu şoferul personal.

Elena Udrea (47 de ani) se împarte momentan între judecătorie, unde este cercetată într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009, şi viaţa de mamă. În urmă cu două săptămâni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta politiciană la Curtea de Apel, Bucureşti, super cochetă şi coafată.


    Elena Udrea e îmbrăcată în culori bej, în timp ce fiica ei e în roşu
Elena Udrea e îmbrăcată în culori bej, în timp ce fiica ei e în roşu

Joi, 4 februarie, blondina şi-a făcut din nou apariţia, de data aceasta în Herăstrău, la fel de elegantă şi de aranjată. Fosta febleţe a lui Traian Băsescu a fost observată în timp ce ieşea dintr-un restaurant de fiţe din zona Herăstrău. Nu singură, ci însoţită de fiica ei de doi ani, care, după cum se vede, a prins de la mămica gustul modei. Blondina a purtat o ţinută all nude, cu o haină scurtă de blană, pantaloni şi bluză în aceeaşi cromatică şi UGG-uri în picioare, deşi pe vremea când era în funcţia de ministru, nu cobora niciodată de pe tocuri. Micuţa Eva Maria a purtat o haină roşie asortată cu cizmuliţele şi cu fesul cu moţ de parcă ar fi fost Scufiţa Roşie din poveşti.


    Parcagiul e încântat să o ajute
Parcagiul e încântat să o ajute

La ieşirea din restaurant, fetele au fost aşteptate de şoferul limuzinei Mercedes, iar paznicul s-a arătat extrem de amabil când a recunoscut-o, acesta sărindu-i în faţă să îi deschidă portiera. Elena a zâmbit, a mai schimbat două vorbe cu o prietenă care trecea întâmplător spre parc şi a plecat către casă.


    Nici Udrea, nici prietena cu care s-a întâlnit nu poartă mască
Nici Udrea, nici prietena cu care s-a întâlnit nu poartă mască

După cum se vede, din decor lipseşte Adrian Alexandrov, bărbatul cu care are o relaţie de aproape cinci ani şi, totodată, tatăl micuţei Maria. Poate nu ar fi fost ceva neobişnuit dacă ieşerea la masă a celor două nu s-ar fi întâmplat chiar de ziua lui Alexandrov.

«Suntem despărţiţi de muncă»

Situaţia aceasta i-ar face pe mulţi să creadă că deja sunt probleme în paradis. Joi, frumuşelul Adrian Alexandrov a împlinit vârsta de 34 de ani, şi deşi înainte obişnuia să posteze pe reţelele de socializare imagini de familie, cu el, fetiţa şi iubita sa, iată că de data aceasta s-a rezumat la câteva fotografii care îl înfăţişează alături de comoara lui, Eva Maria.


    Alexandrov a împlinit 34 de ani
Alexandrov a împlinit 34 de ani

Prietenii i-au urat “La mulţi ani” public, poate unii dintre ei se aşteptau şi la un chef, însă Alexandrov nu a făcut nimic deosebit prin care să marcheze aniversarea. De frica virusului sau poate pentru că nu a avut dispoziţie.


    Adrian a postat două fotografii cu fiica lui, Eva Maria, în care nu apare Elena Udrea
Adrian a postat două fotografii cu fiica lui, Eva Maria, în care nu apare Elena Udrea

Contactat de Click!, Adrian a confirmat că el şi Elena sunt despărţiţi, însă de muncă. “Nu, eu şi Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă aşteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde şi locuim. Nu facem nimic special, decât muncă şi acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieşim, am evitat contactul cu oamenii şi am respectat regulile. Am stat cu fetiţa care vorbeşte foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniţă, dar mai aşteptăm o lună - două, să fie totul în regulă. Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click!

Citește și:

Fetița Elenei Udrea a împlinit 2 ani. Iată cum a fost la petrecere! Mama și fiica, în ținute identice, de peste 3000 €

Fiica Elenei Udrea, adorabilă în zăpadă. Cum se bucură Eva Maria de prima ninsoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net