Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria!

Ultima actualizare:

Elena Udrea a fost depistată de autorități în Bulgaria, mai exact în zona Kulata, în timp ce încerca să treaca granița cu Grecia.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria!
Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria!

Elena Udrea a fost depistată de polițiști în zona Kulata din Bulgaria, la frontierea cu Grecia. Fostul ministru a fost reținut la două ore și 20 de minute după ce a fost emis mandatul de urmărire generală. Udrea urmează a fi adusă în țară, iar la momentul de față se așteaptă documentele din România.   

elena udrea jpeg

Citește și Unde s-a ascuns Elena Udrea? Poliția o caută prin tot Bucureștiul, după condamnarea de 6 ani cu închisoare în gala Bute

Ministerul Afacerilor Interne din România şi autorităţile din Bulgaria au colaborat pentru prinderea Elenei Udrea, pe numele căreia este a fost emis un mandat de executare a pedepsei de șase ani de închisoare. Fostul ministru se află la acest moment în Bulgaria și va fi predat autorităţilor din România, notează Adevarul.ro.

Elena Udrea a fugit din țară joi dimineață

Joi, Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire generală după ce autoritățile române nu au găsit-o nici la adresa din buletin, nici la adresa din Corbeanca, unde locuia împreună cu familia.

Înainte de dispariția bruscă, Udrea tocmai fusese condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Condamnarea este definitivă. Poliţia de Frontieră a anunţat că Udrea a părăsit deja România joi dimineaţă. 

Polițiștii au ajuns ieri la ușa Elenei Udrea, însă fostul ministru era de negăsit. Udrea nu avea vreo interdicție de a părăsi localitatea sau țara, iar sursele au estimat că aceasta fugise din țară de câteva zile.

Citește și Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”

Potrivit surselor Click! Udrea ar fi părăsit România prin Vama Giurgiu, încă de joi dimineață. Poliția Capitalei a anunțat că Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a fost dată în urmărire generală după ce nu a fost găsită la domiciliu pentru a fi dusă la închisoare.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, Poliția Capitalei a primit, de la instanță, documentele privind executarea pedepsei cu închisoarea, pentru 3 persoane, respectiv o femeie și doi bărbați.

Astfel, având în vedere decizia instanței, conform procedurilor legale, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov s-au deplasat la domiciliile celor 3 persoane vizate, precum și în locurile pretabile a se afla acestea."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net