Adrian Alexandrov face acuzații, după arestarea Elenei Udrea: «Durerea pe care o simte fetița mea...»

Ultima actualizare:

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a rupt tăcerea după ce aceasta a fost arestată, în urma unei conadamnări la 6 ani de închisoare cu executare. Iubitul fostului ministru al Turismului a susținut că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este ilegală! Iată ce spune și despre fetița cuplului, Eva, în vârstă de 3 ani.

Cei doi parteneri au împreună o fetiță, pe Eva, acum în vârstă de 3 ani Foto: Arhivă personală
Cei doi parteneri au împreună o fetiță, pe Eva, acum în vârstă de 3 ani Foto: Arhivă personală

Adrian Alexandrov a făcut primele declarații, după ce partenera lui de viață a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Încă de dinainte de alfarea sentinței, Udrea a încercat să fugă din țară, în speranța că va scăpa de arest, însă a fost prinsă în Bulgaria, acolo unde este și în prezent reținută, urmând să fie extrădată în România.

Adrian Alexandrov, primele declarații după condamnarea Elenei Udrea 

Partenerul de viață al Elenei Udrea a scris un mesaj prin intermediul căruia a susținut că e ilegală decizia judecătorilor, având în vedere că Elenei Udrea nu i s-a oferit  șansa de a fi rejudecată.

„Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv, sau la ordin! Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea, care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit. (..)

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în toate cazurile similare au fost admise.”, a spus Adrian Alexadrov.

Adrian Alexandrov a declarat că ICCJ a încălcat Constituția României

Mai mult de atât, Adrian Alexandrov a susținut, în mesajul său, că Înalta Curte de Casație și Justiție a încălcat Constituția României, numindu-i pe magistrați „criminali”.

Astfel, ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a României. Președintele completului de judecată a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali au dat decizia ILEGALĂ. Trebuie excluși din magistratură.”, a mai zis el.  

Citește și: Elena Udrea, înainte de sentință: a fost nașă și a dansat cu Adrian Minune

„Cum să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu este lângă ea?”

Totodată, Adrian Alexandrov a mărturisit că îi e greu să îi explice fetiței lor de ce mama ei nu poate lângă ea în aceste momente. El a precizat că autoritățile au luat în mod abuziv o mamă de lângă copilul ei.

„Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetiță mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a două oară!

2018 Costă Rică va spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către fălnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți scăpa niciodată, e mereu dreapta și nu judecă strâmb că voi!”, a mai scris Adrian Alexandrov, în mediul online.

Citește și: Elena Udrea, extrădată în România. Decizia judecătorilor bulgari nu e definitivă

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare

Amintim că Elena Udrea a fost condamnată joi, 7 aprilie, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, decizia fiind definitivă. Fostul ministru a fost  acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. 

Cu puțin timp înainte de a se pronunța sentința, Elena Udrea a ales să fugă preventiv din țară. A fost dată în urmărire generală, după ce oamenii legii nu au găsit-o la domiciliu, și prinsă ulterior în Bulgaria, în apropiere de granița cu Grecia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net