Elena Udrea, înainte de sentință: a fost nașă și a dansat cu Adrian Minune

Ultima actualizare:

În aceste momente, Elena Udrea așteaptă să fie extrădată de autoritățile bulgare după ce a primit condamnarea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute pentru mită și abuz în serviciu.

Elena Udrea a fost nașă și a dansat pe manele cu Adi Minune
Elena Udrea a fost nașă și a dansat pe manele cu Adi Minune

Fostul politician a fost prins în Blagoevgrad, Bulgaria, după ce a plecat din România înainte ca instanța să dea condamnarea la închisoare. Pe data de 7 aprilie, magistrații au decis ca Elena Udrea să fie  condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute’.

Citește și: Elena Udrea, cele mai fierbinți apariții la plajă!

Iată însă că protejata lui Traian Băsescu nu se aștepta nicio clipă la această delicată sentință. Era liniștită în căminul ei, alături de fiica ei, Eva Maria, de mama sa, Maria Veliceasa, și de logodnicul ei, Adrian Alexandrov. Ba mai mult, înainte să fie săltat de autorități, fostul ministru al Turismului a avut parte de o petrecere de pomină la un ballroom.

Elena Udrea, nașă mare!

La jumătatea lunii martie,  Elena a fost nașă împreună cu Alexandrov, la niște prieteni de-ai lor. Elena a îmbrăcat o rochie roșie, decoltată la sâni, cu o crăpătură mare pe un picior. S-a coafat în același mod, iar în picioare a purtat sandale foarte înalte cu care s-a mișcat toată seara.

Mai mult, ea nu a stat jos deloc! A fost în centru atenției, a dansat pe muzica lui Adrian Minune, care a fost invitat special la acest eveniment privat. Minune i-a apreciat verva și a stat destul de mult în preajma ei, făcând dedicații pentru cea mai specială nașă. De pe margine a privit-o iubitul.

Citește și: Drama Elenei Udrea! Momentul devastator trăit de protejata lui Băsescu

Adrian Alexandrov a purtat un costum foarte elegant, de culoare bleumarin, pantofi scumpi și a fost numai ochi pe "regina" lui. S-au simțit foarte bine, mai ales că a fost un eveniment între prieteni, și s-au distrat până dimineață. Au dansat pe manele, dar și pe muzică ușoară sau populară, însă, de departe, preferatul lor a fost Adrian Minune.

La orele dimineții, Elena și Adrian s-au urcat în mașina lor de lux, apoi au pornit în trombă spre casă. Se pare că Elena nu intuia nimic din cele ce urma să se întâmple. Dar iată, cine se gândea că după această petrecere de pomină va veni cu adevărat potopul!?

Elena Udrea, pregătiri de Paște spulberate!

Elena și Adrian își făceau planuri și urmau să plece la un schit cu ocazia sărbătorilor pascale. Fostul ministru al Turismului dorea să ajungă în Neamţ. Mai exact în comuna Ion Creangă, în satul Muncel, la un schit, pentru a se ruga și face o donaţie. 

„Îmi doresc ca în următoarele două săptămâni, până la Paşti, să ajung în zonă la preotul care a construit pe dealul Muncel o bisericuţă din lemn, lângă crucea pe care eu am ridicat-o cu ani în urmă şi unde acum e mic schit de maici. Intenţionez să fac o donaţie acestui lăcaş de cult.“, declara, pe 31 martie 2022, Elena Udrea, pentru ziarul „Monitorul de Neamţ şi Roman“. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net