Elena Udrea, cele mai fierbinți apariții la plajă!

Ultima actualizare:

Elena Udrea va intra șase ani la răcoare, nu înainte să devină ținta unei urmăriri ca-n filme a autorităților române. Fostul ministru cu plete blonde și forme voluptuoase este o femeie atrăgătoare, care încins spiritele nu numai pe scena politică ci și la plajă cu aparițiile ei.

Elena Udrea, cele mai fierbinți apariții la plajă!
Elena Udrea, cele mai fierbinți apariții la plajă!

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, are 48 de ani și viitorii șase ani îi va petrece în închisoare. ,,Blonda lui Băse", cum  fusese poreclită Elena Udrea la un moment dat lasă în urmă amintiri memorabile, care îi câștigă ușor titlul de cel ,,mai sexy personaj din politica română". 

Elena Udrea nu a ezitat niciodată să-și etaleze senzualitatea și formele voluptoase în cele mai provocatare costume de baie, în ciuda statului ei oficial. Udrea a făcut furori atât pe plajele autohtone, cât pe nisipurile exotice din țări îndepărtate. 

Prima apariție de senzație a Elenei Udrea a fost chiar la nunta ei, unde a apărut într-o rochiță mini strâmtă, când și-a jurat dragoste veșnică alături de Dorin Cocoș în 2003. 

Elena Udrea în 2003 la nunta cu Dorin Cocoș
Elena Udrea în 2003 la nunta cu Dorin Cocoș

Elena Udrea a descins pe plaja din Năvodari în 2013, la scurt timp după divorțul de Dorin Cocoș. Politiciana de aproape 40 de ani și-a etalat corpul bine lucrat într-un costum de baie din două piese cu print leopard, care îi punea în evidență sânii și musculatura tonifiată. 

În 2014 Elena Udrea își consolidase deja titulatura de ,,bombă sexy a politicii române" așa că a ales ca destinație de vacanță, un loc exotic și anume insulele Maldive. Șefa de la Ministerul Transporturilor era mai sexy ca niciodată în costumul de baie extrem de decoltat, ce lăsa foarte puțin imaginației. 

În 2015 Elena Udrea era proaspăt ieșită din Penitenciarul de Femei Târgușor, unde stătuse după gratii tot din cauza dosarului din Gala Bute. La vremea aceea Udrea s-a plâns de condițiile din închisoare și a acuzat autoritățile că îi sunt încălcate drepturile. 

În 2016 ,,Blonda lui Băse" a luat cu asalt litoralul românesc unde s-a răsfățat pe plajă într-un costum de baie alb care abia îi cuprinde formele volutoase și se vedea clar că Ministrul avea un trup de invdiat. Cu posteriorul tonifiat și abdomenul cu pătrățele, imaginile cu Elena Udrea au făcut senzație. 

La 43 de ani, Elena Udrea, a revenit pe litoralul românesc după ce avusese în trecut câteva probleme mari cu legea și petrecuse o vreme după gratii. În 2017, Udrea a făcut senzație pe plaja din Mamaia, unde a purtat un costum întreg, însă foarte provocator. 

elena udrea la plaja 3 jpg

În 2018, blonda de la Cotroceni s-a afișat pe o plajă din Costa Rica alături de iubitul ei și tatăl fiicei sale, Adrian Alexandrov în vârstă de 34 de ani, fotbalist în Liga 4 din Ilfov.

La 46 de ani, ,,blonda de la Cotroceni" arăta excelent alături de partenerul mult mai tânăr decât ea. 

elena udrea plaja 7 jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net