Adrian Alexandrov, totul de dragul Elenei Udrea! Ce a făcut afaceristul, în plină stradă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adrian Alexandrov și-a adunat toate forțele și face tot ce poate ca să lupte pentru libertatea mamei copilului său, Elena Udrea, care a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute! De când aceasta a fost reținută în Bulgaria, Alexandrov nu mai are liniște. Și-a fixat diverse întâlniri cu avocați și încearcă să găsească soluții salvatoare!

cub adrian alexadrov animat gif

În acest sens, se pare că Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, a avut o întâlnire la casa unuia dintre avocații iubitei sale arestate în Bulgaria. Alexandrov a fost surprins de paparazzii Click!, recent, atunci când a plecat grăbit de acasă, din Corbeanca.

Citeşte şi: Adrian Alexandrov face acuzații, după arestarea Elenei Udrea: «Durerea pe care o simte fetița mea...»

Iubitul "blondei de la Cotroceni" a ieşit din casă vorbind la telefon şi nu s-a desprins de mobil nici când a trebuit să închidă poarta, nici când s-a urcat în maşină. Într-o ţinută lejeră, Alexandrov a intrat în autoturismul său şi a demarat călcând pedala de accelerație pe DN1, pentru a ajunge la timp la întâlnirea din Pipera.

Elena Udrea: "Nicio mamă să nu treacă prin ce trec în acest moment!"

Adrian Alexandrov și Elena Udreau au împreună o minunată fetiță de 3 ani și în momentul de față sunt greu încercați de soartă. Atât fetița suferă că nu își vede mama cât și mama ei, fostul ministru Elena Udrea, suferă la rândul ei pentru faptul că nu își poate vedea și strânge în brațe fetița.

Citeşte şi: În ce condiții va sta Elena Udrea în închisoare: «Va avea televizor și telefon în cameră»

Iubitul Elenei Udrea îi este mereu alături, o susține moral și o vizitează ori de câte ori are ocazia. Dupa una dintre întâlnirile din ei, Alexandrov a publicat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, de la fostul ministru al Turismului. În el, Elena Udrea mulţumeşte celor care au ajutat-o şi susţinut-o. Ea mai explică cum fiica ei a rămas fără mamă de la vârst de 12 zile şi că nicio mamă nu trebuie să treacă prin aşa ceva.

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt  arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt  supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc  gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin clipele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul publicat de Adrian Alexandrov, în numele Elenei Udrea, pe data de 20 aprilie, pe o reţea socială.

Citeşte şi: Elena Udrea, înainte de sentință: a fost nașă și a dansat cu Adrian Minune

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net