Iubitul Elenei Udrea cere ajutorul Avocatului Poporului: «Sunteți mamă, luptați ca o mamă! Vrem o judecată dreaptă»

Elena Udrea se află în Bulgaria, în spatele gratiilor. Va rămâne acolo până la data de 19 aprilie, când instanța se va reuni din nou pentru a stabili dacă aceasta va fi extrădată în România pentru a-și ispăși pedeapsa pe care a primit-o după ce a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute. Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, cere ajutorul Avocatului Poporului. 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună din anul 2016
Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună din anul 2016

Elena Udrea a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute și condamnată la șase ani de închisoare cu executare. În prezent, fostul ministrul al Turismului se află în spatele gratiilor în Bulgaria și așteaptă decizia magistrașilor privind extrădarea ei în România. Iubitul Elenei Udrea susține că decizia luată de autoritățile din România și de Înalta Curte de Casație și Justiție este una abuzivă și face apel la Avocatul Poporului pentru a soluționa acest caz dificil.

Citește și: Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria 

Adrian Alexandrov i-a adresat un mesaj direct lui Renate Weber, prin intermediul paginii personale de Facebook. Renate Weber considera că decizia luată de Înalta Curte de Casație li Justiție a fost una abuzivă. Adrian a redistribuit mesajul pe care îl scrisese aceasta și i-a solicitat să se implice pentru ca Elena Udrea să poată avea parte de o judecată corectă.   „Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia sa a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a fost mesajul pe care l-a scris Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este în arest, în Bulgaria

Fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea va rămâne în arest în Bulgaria până va avea loc extrădarea sa în România, unde urmează să-și ispășească pedeapsa. Elena Udrea este reprezentată de doi avocați, unul român și unul bulgar. 

După ce a aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat pentru pedeapsa cu închisoarea, pentru o perioadă de șase ani, Elena Udrea a încercat să fugă din România. Polițiștii au găsit-o în Bulgaria. Aici, fostul politician a fost reținut și plasat în închisoare. Elena Udrea a subliniat, în repetate rânduri, că nu-și dorește să fie extrădată și a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate.

Vezi și: Cursă contra-cronometru pentru Elena Udrea 

Avocații Elenei Udrea încearcă să obțină arestul la domiciliu pentru fosta protejată a lui Traian Băsescu și invocă, în fața instanței din Bulgaria, problemele de sănătate pe care le are Elena. Conform apărătorilor Elenei Udrea, politicanul suferă de osteoporoză, iar traiul în închisoare i-ar dăuna foarte mult stării generale de sănătate, informează Antena 3. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net