Elena Udrea, mesaj din ├«nchisoare. Ce condi╚Ťii pune pentru a veni acas─â

Elena Udrea se afl─â de aproape dou─â luni ├«ntr-o ├«nchisoare din Bulgaria. Din spatele gratiilor, ea a transmis un mesaj c─âtre ministrul Justi╚Ťiei din Rom├ónia.

elena udrea png
Elena Udrea se simtă persecutată de judecătorii români

├Än a╚Öteptarea deciziei magistra╚Ťilor bulgari, care urmeaz─â s─â judece cererea de extr─âdare, fosta blond─â de la Cotroceni anun╚Ť─â c─â e gata s─â vin─â de bun─âvoie ├«napoi ├«n Rom├ónia. ├Äns─â nu ├«n orice condi╚Ťii. 

Udrea ├«l ceart─â pe ministrul Justi╚Ťiei

├Än postarea f─âcut─â pe Facebook (probabil cu ajutorul iubitului ei, Adrian Alexandrov), Udrea i se adreseaz─â direct ministrulului Justi╚Ťiei, C─ât─âlin Predoiu, ├«ntreb├óndu-l ce p─ârere are despre situa╚Ťia ├«n care se afl─â ast─âzi:

ÔÇ×Despre abuzul care mi se ├«ntampl─â mie ce p─ârere ave╚Ťi, domnule ministru? Cum vi se pare faptul c─â stau arestat─â de 50 de zile ├«ntr- o ╚Ťar─â european─â pentru c─â am fost condamnat─â ilegal?ÔÇŁ, ├«╚Öi ├«ncepe ea mesajul caustic. 

Nu este pentru prima oar─â c├ónd Elena Udrea sus╚Ťine c─â este victima unor abuzuri din partea instan╚Ťelor. Ea sus╚Ťine c─â judec─âtorii care au condamnat-o nu au ╚Ťinut cont de decizia CCR, prin intermediul c─âreia ├«ntreg procesul din dosarul ÔÇ×Gala ButeÔÇŁ ar fi trebuit reluat de la 0. 

ÔÇ×Feti╚Ťa mea nu m-a v─âzut de dou─â luniÔÇŁ

├Än continuarea post─ârii, Elena Udrea pluseaz─â cu argumente de ordin emo╚Ťional, folosindu-se de fiica sa, Eva Maria, n─âscut─â ├«n 2018, pentru a atrage aten╚Ťia asupra a ceea ce ea consider─â o nedreptate care ├«i este f─âcut─â de autorit─â╚Ťile statului: 

ÔÇ×Dar despre faptul ca feti╚Ťa mea de 3 ani nu m-a v─âzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justi╚Ťiei dumneavoastr─â, ce p─ârere ave╚Ťi? Ave╚Ťi vreo p─ârere? Care este pozi╚Ťia dvs ca Ministru al Justi╚Ťiei fa╚Ť─â de acest caz?ÔÇŁ, ├«l ├«ntreab─â fosta protejat─â a lui Traian B─âsescu pe ministrul C─ât─âlin Predoiu.

Citește și: Clipe grele pentru Adrian Alexandrov. Fiica lui suferă după Elena Udrea

╚śp─âgarii, trata╚Ťi mai r─âu ca asasini

Diatriba Elenei Udrea nu se ├«ncheie ├«ns─â aici. Ea se ├«ntreab─â cum e posibil ca un politician care a luat mit─â s─â primeasc─â condamn─âri at├ót de mari. Conform opiniei emise de aceasta, justi╚Ťia comite un abuz grosolan pentru c─â ├«i condamn─â la ├«nchisoare pe inculpa╚Ťii din dosarele de corup╚Ťie, ├«n loc s─â se preocupe de infractorii periculo╚Öi acuza╚Ťi de omor. ├Än acest sens, ea d─â exemplul cazului ÔÇ×CaracalÔÇŁ

 ÔÇ×S-a ajuns, din cauza la╚Öit─â╚Ťii unor magistra╚Ťi ╚Öi a slabei calit─â╚Ťi a clasei politice, s─â se dea pedepse mai mari pentru o eventual─â mit─â de 25 de mii euro, dec├ót pt omor, r─âpiri, violuri ╚Öi t├ólharii. De 3 ani justi╚Ťia dvs ├«nc─â nu l-a condamnat pe monstrul din Caracal, celebrul Dinc─â, asta nu v─â preocup─â?ÔÇŁ, a ad─âugat ea. 

E gata s─â vin─â ├«n ╚Ťar─â

Condamnat─â definitiv la 6 ani de ├«nchisoare cu executare ├«n dosarul ÔÇ×Gala ButeÔÇŁ, Udrea mai este implicat─â ├«n ├«nc─â dou─â mari dosare de corup╚Ťie.  Dintre acestea, cel mai complex este dosarul DNA privind finan╚Ťarea campaniei electorale a lui Traian B─âsescu (2009). ├Än acest dosar, instan╚Ťa de fond a condamnat-o la 8 ani de ├«nchisoare cu executare. Al─âturi de ea a fost condamnat─â ╚Öi Ioana B─âsescu, fiica pre╚Öedintelui (5 ani cu executare). Sentin╚Ťa nu e definitiv─â. 

Citește și: Traian Băsescu nu s-a mutat încă din vila de protocol. Motivele invocate

Un alt dosar ├«n care apare ca inculpat─â este cel supranumit ÔÇ×HidroelectricaÔÇŁ. Procurorii sus╚Ťin c─â Udrea ar fi primit o mit─â de 3,8 milioane de dolari de unul dintre ÔÇ×b─âie╚Ťii de╚Ötep╚ŤiÔÇŁ din energie, Bogdan Buz─âianu. Mita ar fi fost trimis─â prin Radu Budeanu, care ╚Öi-a recunoscut fapta pentru a beneficia de o pedeaps─â mai mic─â. 

stanga
dreapta
elena udrea
elena udrea
elena udrea bulgaria 2 mai 2022 jpg
elena udrea jpeg
cub elena udrea 3 png

Cu toate c─â ar putea petrece mul╚Ťi ani ├«n ├«nchisoare, Elena Udrea se declar─â dispus─â s─â renun╚Ťe la cererea de azil ╚Öi s─â revin─â benevol ├«n Rom├ónia. ├Äns─â ea pune o condi╚Ťie: 

ÔÇ×Nu e nevoie s─â v─â str─âdui╚Ťi s─â m─â aduce╚Ťi ├«n ╚Ťar─â, dac─â dvs ca Ministru al Justi╚Ťiei ├«mi garanta╚Ťi c─â ├«n Rom├ónia mi se aplic─â ╚Öi mie aceea╚Öi lege precum s-a aplicat tuturor celor ├«n situa╚Ťia mea, vin singur─â, domnule Predoiu! Dac─â nu pute╚Ťi garanta unuia, sau mai multor cet─â╚Ťeni ai ╚Ť─ârii din guvernul c─âruia face╚Ťi parte aplicarea legii, la ce bun sa r─âmane╚Ťi ├«n func╚Ťie?ÔÇŁ, se ├«ntreab─â Elena Udrea. 

Predoiu îi e dator?

├Än ├«ncheierea post─ârii, Elena Udrea ├«i aminte╚Öte lui Predoiu c─â l-a ajutat s─â ajung─â ├«n func╚Ťia de ministru, pe vremea c├ónd pre╚Öedinte era Traian B─âsescu. Fiind cunoscut─â ca cea mai apropiat─â colaboratoare a fostului pre╚Öedinte, ÔÇ×doamna Nu╚ŤiÔÇŁ, cum o numeau c├órcota╚Öii, avea posibilitatea de a face ╚Öi desface guverne dup─â bunul plac, ├«n timpul celor dou─â mandate ale lui Traian B─âsescu la c├órma ╚Ť─ârii. 

ÔÇ×Domnule Predoiu, ├«nc─â mai ave╚Ťi ╚Öansa s─â v─â ridica╚Ťi ╚Öi ca ministru la nivelul profesionistului ├«n drept care sunte╚Ťi! Nu o rata╚Ťi! Ca cineva care a pus c├óteva c─âramizi importante la temelia carierei dumneavostra, imi permit aceasta sugestieÔÇŁ, ╚Öi-a ├«ncheiat Udrea mesajul. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

piscina borcea pelinel jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
simona gherghe jpg
foto2 viviana si fetele jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, ├«n lenjerie intim─â din satin ┼či m─âtase  jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg