Udrea tună și fulgeră din pușcăria bulgărească: „Sunt arestată ilegal!”

Elena Udrea tună și fulgeră, din spatele gratiilor. Fosta ministră a turismului e reținută în Bulgaria, unde a fost prinsă când încerca să ajungă în Grecia, fix în ziua în care magistrații de la București, anunțau sentința acesteia în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea jpg
Elena Udrea, la una dintre ședințele magistraților bulgari

Sâmbătă, 21 mai, ea și-ar fi serbat onomastica în sânul familiei, fiind sărbătoarea „Constantin și Elena”. Logodnicul acesteia i-a transmis urările, de această dată, pe Facebook și, cel mai probabil, prin telefon.

Citește și: Elena Udrea, cea mai tristă onomastică. Mesaj emoționant de la logodnic

Duminică, 22 mai, Udrea a transmis un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook, în care tună și fulgeră la adresa justiției de acasă. Mai mult, ea a indicat mai mulți inculpați aflați, aparent, într-o situație similară cu a ei, care ar fi beneficiat de mai multă clemență.

image
Elena Udrea a protestat prin intermediul Facebook

Surprinzător e faptul că aceasta o numește chiar pe vechea ei „tovarășă” de fugă, Alina Bica. Evident, este vorba despre „fuga de la Paris”, când cele două au tras o tură de shopping, înainte de a fi certate în mod oficial cu legea și de a da altă fugă până în Costa Rica pentru a a nu ajunge la „mititica”, în România.

A dat exemplu și alți inculpați celebri

Sunt 46 de zile de când sunt arestată ilegal, că urmare a unei halucinante decizii a ICCJ(Înalta Curte de Casație și Justiție), prin care mi s-a respins contestaţia în anulare doar MIE dintre toate dosarele similare (Şova, Pop, Niţă, Valcov, Bica, etc), şi mi s-a refuzat doar mie dreptul de a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute.

Justiția de acasă, vizată de nemulțumirea ei

Din motive inexplicabile juridic, 4 din 5 judecători au decis în cazul meu să încalce decizia CCR, care stă la baza tuturor acestor contestaţii, şi să se contrazică cu ceea ce ei înşişi au spus în celelalte cazuri, care toate sunt acum în rejudecare, iar cei implicaţi sunt toţi evident în libertate”, a transmis pe Facebook Elena Udrea.

stanga
dreapta
elena udrea png
elena udrea bulgaria 2 mai 2022 jpg
elena udrea
Elena Udrea jpg
elena udrea
avocatul Tudorel Toader despre sentinta Elenei Udrea jpg211 jpg

Aceasta și-a continuat pledoaria din spatele gratiilor într-o postare foarte lungă, împărțită pe puncte, utilizând un limbaj tehnic, avocățesc, de-a dreptul, presărat cu argumente care să convingă asupra faptului că ar fi nedreptățită.

Citește și: De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

În concluzie, Udrea a încheiat: „Ce se întâmplă cu Justiţia din România? Specialiştii în drept, procurorii şi judecătorii de bună credinţă, avocaţii şi profesioniştii adevăraţi din conducerea Ministerului Justiţiei, CSM, ICCJ, sunt mulţumiţi şi liniştiţi cu situaţia asta?”.

Elena Udrea va afla pe 8 iunie decizia magistraților din Bulgaria privind extrădarea ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg