Udrea tună și fulgeră din pușcăria bulgărească: „Sunt arestată ilegal!”

Ultima actualizare:

Elena Udrea tună și fulgeră, din spatele gratiilor. Fosta ministră a turismului e reținută în Bulgaria, unde a fost prinsă când încerca să ajungă în Grecia, fix în ziua în care magistrații de la București, anunțau sentința acesteia în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea, la una dintre ședințele magistraților bulgari
Elena Udrea, la una dintre ședințele magistraților bulgari

Sâmbătă, 21 mai, ea și-ar fi serbat onomastica în sânul familiei, fiind sărbătoarea „Constantin și Elena”. Logodnicul acesteia i-a transmis urările, de această dată, pe Facebook și, cel mai probabil, prin telefon.

Citește și: Elena Udrea, cea mai tristă onomastică. Mesaj emoționant de la logodnic

Duminică, 22 mai, Udrea a transmis un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook, în care tună și fulgeră la adresa justiției de acasă. Mai mult, ea a indicat mai mulți inculpați aflați, aparent, într-o situație similară cu a ei, care ar fi beneficiat de mai multă clemență.

Elena Udrea a protestat prin intermediul Facebook
Elena Udrea a protestat prin intermediul Facebook

Surprinzător e faptul că aceasta o numește chiar pe vechea ei „tovarășă” de fugă, Alina Bica. Evident, este vorba despre „fuga de la Paris”, când cele două au tras o tură de shopping, înainte de a fi certate în mod oficial cu legea și de a da altă fugă până în Costa Rica pentru a a nu ajunge la „mititica”, în România.

A dat exemplu și alți inculpați celebri

Sunt 46 de zile de când sunt arestată ilegal, că urmare a unei halucinante decizii a ICCJ(Înalta Curte de Casație și Justiție), prin care mi s-a respins contestaţia în anulare doar MIE dintre toate dosarele similare (Şova, Pop, Niţă, Valcov, Bica, etc), şi mi s-a refuzat doar mie dreptul de a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute.

Justiția de acasă, vizată de nemulțumirea ei

Din motive inexplicabile juridic, 4 din 5 judecători au decis în cazul meu să încalce decizia CCR, care stă la baza tuturor acestor contestaţii, şi să se contrazică cu ceea ce ei înşişi au spus în celelalte cazuri, care toate sunt acum în rejudecare, iar cei implicaţi sunt toţi evident în libertate”, a transmis pe Facebook Elena Udrea.

Aceasta și-a continuat pledoaria din spatele gratiilor într-o postare foarte lungă, împărțită pe puncte, utilizând un limbaj tehnic, avocățesc, de-a dreptul, presărat cu argumente care să convingă asupra faptului că ar fi nedreptățită.

Citește și: De ce îi este cel mai mult frică Elenei Udrea în pușcărie. Boala de care suferă

În concluzie, Udrea a încheiat: „Ce se întâmplă cu Justiţia din România? Specialiştii în drept, procurorii şi judecătorii de bună credinţă, avocaţii şi profesioniştii adevăraţi din conducerea Ministerului Justiţiei, CSM, ICCJ, sunt mulţumiţi şi liniştiţi cu situaţia asta?”.

Elena Udrea va afla pe 8 iunie decizia magistraților din Bulgaria privind extrădarea ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net