Ministrul justi╚Ťiei, l─âsat f─âr─â avere dup─â divor╚Ť. Ea este Alina, fosta so╚Ťie a lui C─ât─âlin Predoiu, care l-a l─âsat s─ârac

28 ianuarie 2022

C─ât─âlin Predoiu, actualul ministru al Justi╚Ťiei ├«n guvernul Ciuc─â, a divor╚Ťat de so╚Ťia sa, Alina, ocazie cu care a r─âmas ╚Öi f─âr─â vere. Potrivit ultimei sale declara╚Ťii de avere, dup─â divor╚Ť, C─ât─âlin Predoiu nu mai de╚Ťine nimic, bunurile fiind trecute pe numele fostei so╚Ťii, Alina.

image
C─ât─âlin Predoiu a divor╚Ťat dup─â 15 ani de c─âsnicie Sursa: Facebook

Actualul ministru al Justi╚Ťiei, C─ât─âlin Predoiu (53 de ani) este un b─ârbat liber, anun╚Ť─â fanatik.ro. Politicianul a divor╚Ťat de so╚Ťia sa, Alina, cu care are doi copii, dup─â 15 ani de c─âsnicie. Demnitarul a r─âmas ╚Öi f─âr─â avere, la partaj. ├Än ultima declara╚Ťie de avere, datat─â din 2016, ministrul nu mai are nimic trecut pe numele lui, bunurile so╚Ťiei sale fiind trecute separat, pe numele acesteia.

Este vorba de dou─â terenuri din Bucure╚Öti ╚Öi unul la V─âlenii de Munte, trei apartamente ├«n Bucure╚Öti ╚Öi o cas─â de vacan╚Ť─â tot ├«n V─âlenii de Munte, plus o box─â ╚Öi un loc de parcare. Toate aceste bunuri apar╚Ťin acum fostei so╚Ťii, Alina, ╚Öi nu mai apar deloc ├«n declara╚Ťiile din ultimii doi ani ale demnitarului.

stanga
dreapta
predoiu alina JPG
predoiu 3 JPG
predoiu familie JPG
predoiu4 JPG

Fosta so╚Ťie a dat lovitura cu bijuterii!

├Än timp ce minstrul Justi╚Ťiei a s─âr─âcit subit, cel pu╚Ťin ├«n declara╚Ťia de avere de dup─â divor╚Ť, fosta sa so╚Ťie s-a ├«mbog─â╚Ťit. Alina Predoiu a terminat Dreptul si a lucrat mai mul╚Ťi ani la o firm─â de avocatur─â. Alina, revenit─â acum la numele de fat─â, a dat lovitura ╚Öi ╚Öi-a lansat propria afacere cu bijuterii.

Alina Predoiu a absolvit ╚ścoala de Bijuterie Contemporan─â, pe care a terminat-o cu brio, la acest moment fiind unul dintre cei mai in vog─â designeri de bijuterii de la noi. Alina a lansat ╚Öi propria colec╚Ťie, intitulat─â sugestiv ÔÇťBijuterii cu alintÔÇŁ.

ÔÇ×Bijuteriile cu alint au prins via╚Ť─â ├«n prim─âvara anului 2011, firesc ╚Öi fantastic deopotriv─â. Am ├«nceput timid, dintr-o joac─â, cu o schi╚Ť─â, dou─â, trei desene, apoi o colec╚Ťie de coliere.

Treptat, am urmat mai multe cursuri ├«n cadrul Scolii Assamblage, apoi am vizitat c├óteva edi╚Ťii ale unor t├órguri interna╚Ťionale de accesorii, pietre pre╚Ťioase ╚Öi semipre╚Ťioase, bijuterii de auto.

O etap─â inedit─â ╚Öi provocatoare ├«n care au urmat argumente noi ╚Öi puternice, sui╚Öuri ╚Öi cobor├ó╚Öuri, o perioad─â cu multe pove╚Öti pe care am ├«ncercat s─â le cuprind ├«n crea╚Ťiile meleÔÇŁ, declara despre bijuteriile sale fosta so╚Ťie a lui C─ât─âlin Predoiu, conform fanatik.ro

C─ât─âlin Predoiu se afl─â pentru a cincea oar─â la c├órma Ministerului Justi╚Ťiei. Demnitarul a mai de╚Ťinut aceast─â func╚Ťie ╚Öi ├«n guvernele T─âriceanu, Boc, Ungureanu ╚Öi Orban. C─ât─âlin Predoiu ╚Öi fosta so╚Ťie, Alina, au ├«mpreun─â doi copii: un b─âiat si o fat─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png