Ministrul justiției, lăsat fără avere după divorț. Ea este Alina, fosta soție a lui Cătălin Predoiu, care l-a lăsat sărac

Ultima actualizare:

Cătălin Predoiu, actualul ministru al Justiției în guvernul Ciucă, a divorțat de soția sa, Alina, ocazie cu care a rămas și fără vere. Potrivit ultimei sale declarații de avere, după divorț, Cătălin Predoiu nu mai deține nimic, bunurile fiind trecute pe numele fostei soții, Alina.

Cătălin Predoiu a divorțat după 15 ani de căsnicie Sursa: Facebook
Cătălin Predoiu a divorțat după 15 ani de căsnicie Sursa: Facebook

Actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu (53 de ani) este un bărbat liber, anunță fanatik.ro. Politicianul a divorțat de soția sa, Alina, cu care are doi copii, după 15 ani de căsnicie. Demnitarul a rămas și fără avere, la partaj. În ultima declarație de avere, datată din 2016, ministrul nu mai are nimic trecut pe numele lui, bunurile soției sale fiind trecute separat, pe numele acesteia.

Este vorba de două terenuri din București și unul la Vălenii de Munte, trei apartamente în București și o casă de vacanță tot în Vălenii de Munte, plus o boxă și un loc de parcare. Toate aceste bunuri aparțin acum fostei soții, Alina, și nu mai apar deloc în declarațiile din ultimii doi ani ale demnitarului.

Fosta soție a dat lovitura cu bijuterii!

În timp ce minstrul Justiției a sărăcit subit, cel puțin în declarația de avere de după divorț, fosta sa soție s-a îmbogățit. Alina Predoiu a terminat Dreptul si a lucrat mai mulți ani la o firmă de avocatură. Alina, revenită acum la numele de fată, a dat lovitura și și-a lansat propria afacere cu bijuterii.

Alina Predoiu a absolvit Școala de Bijuterie Contemporană, pe care a terminat-o cu brio, la acest moment fiind unul dintre cei mai in vogă designeri de bijuterii de la noi. Alina a lansat și propria colecție, intitulată sugestiv “Bijuterii cu alint”.

„Bijuteriile cu alint au prins viață în primăvara anului 2011, firesc și fantastic deopotrivă. Am început timid, dintr-o joacă, cu o schiță, două, trei desene, apoi o colecție de coliere.

Treptat, am urmat mai multe cursuri în cadrul Scolii Assamblage, apoi am vizitat câteva ediții ale unor târguri internaționale de accesorii, pietre prețioase și semiprețioase, bijuterii de auto.

O etapă inedită și provocatoare în care au urmat argumente noi și puternice, suișuri și coborâșuri, o perioadă cu multe povești pe care am încercat să le cuprind în creațiile mele”, declara despre bijuteriile sale fosta soție a lui Cătălin Predoiu, conform fanatik.ro

Cătălin Predoiu se află pentru a cincea oară la cârma Ministerului Justiției. Demnitarul a mai deținut această funcție și în guvernele Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Orban. Cătălin Predoiu și fosta soție, Alina, au împreună doi copii: un băiat si o fată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net