Elena Udrea, vacanță în Deltă cu iubitul și fiica. Fostul ministru a făcut plajă direct pe nisip

image
Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrovfoto: Facebook

Anul acesta, Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, împlinesc cinci ani de când s-au cunoscut, iar aniversarea relației i-a prins în Deltă. Elena Udrea și logodnicul ei, mai tânăr cu 13 ani, s-au distrat la un resort de 5 stele, alături de fetița lor, Eva Maria.

Fostul ministru a Turismului, Elena Udrea, a fost de curând la Cluj, unde logodnicul ei va construi un complex de locuințe, însă weekendul care tocmai s-a încheiat i-a prins în Delta Dunării, la distracție, alături de fiica lor, Eva Maria (3 ani). Au lăsat în urmă stațiunea Mamaia, în care s-au cunoscut în vara lui 2016, pentru un pic de liniște oferită de atmosfera din frumoasa noastră Deltă.

image
Elena Udrea s-a jucat cu fiica în nisipfoto: Instagram

Ce-i drept, au ales un resort superb, de lux, recunoscut pentru serviciile sale de cinci stele, unde o noapte de cazare este destul de piperată, 150 de euro, pentru un apartament. Elena a preferat să se bronzeze și să se bălăcească în apă cu micuța ei, la Sfântul Gheorghe, așa că a stat mai mult pe nisip, la joacă, decât pe șezlong, la relaxare, căci Maria e ca argintul viu.

image
Elena Udrea, alături de familie, în Delta Dunăriifoto: Instagram

Citește și:

Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, MykonosImagini adorabile cu Elena Udrea și fiica ei de Paște. Unde a petrecut fostul ministru

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg
operatie medici jpeg