Elena Udrea are viață grea în pușcărie, dar Adrian Alexandrov trăiește pe picior mare

Viața Elenei Udrea s-a schimbat radical de când a ajuns la închisoare, în Bulgaria, unde trăiește clipe de calvar, după cum le-a povestit chiar ea magistraților. Logodnicul său, Adrian Alexandrov, nu se poate plânge, însă, de viața pe care o duce în România, în timp ce ea stă în arest.

Adrian Alexandrov a fost surprins zilele trecute în oraș, unde a luat masa la un restaurant, alături de un alt bărbat. Logodnicul Elenei Udrea purta o ținută de vară, hainele pentru care a optat fiind deschise la culoare: o cămașă, o pereche de pantaloni chino, la care a accesorizat o curea în nuanțe de maro, asortată la încălțămintea sport.

Vezi și: Elena Udrea a plâns în sala de judecată. Rămâne în arest, în Bulgaria

Cât costă noua mașină a lui Adrian Alexandrov

Accesoriul cel mai de preț pe care l-a ales Adrian Alexandrov în ziua respectivă a fost, fără doar și poate, „bijuteria” de mașină. Un exemplar nou-nouț de la Tesla, Model 3 mai precis- cu asta s-a „răsfățat” bărbatul, în timp ce logodnica sa se plângea de condițiile din arest. Mașina, și ea albă, semn că Adrian Alexandrov preferă, în general, nuanțele deschise, a costat între 60.000 și 65.000 de Euro.

Citește și: Motivul pentru care Elena Udrea plecase, de fapt, în Grecia. «Nu a vrut să fugă»

Dacă bărbatul își face toate poftele în România, nu putem spune același lucru și despre logodnica sa, fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea, care este încarcerată în Bulgaria. Chiar de „Ziua Copilului”, blonda a avut o nouă înfățișare în procesul de extrădare și s-a plâns în fața magistraților de faptul că este nevoită să meargă la toaletă înconjurată de bărbați, având în vedere că băile din penitenciarul în care este închisă sunt comune.

Elena Udrea trăiește în condiții grele, în pușcăria din Bulgaria, în timp ce logodnicul trăiește „regește”

Totodată, fostul Ministru al Turismului i-a rugat pe magistrați să îi permită să își vadă familia, dorul de fiica sa ajungând să fie greu de suportat. În acel moment, Elena Udrea nu a mai rezistat și a început să plângă. A explicat că nu va părăsi teritoriul statului vecin și a cerut o măsură prin care să poată petrece timp cu fetița ei.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine”, a declarat Elena Udrea, în sala de judecată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net