Elena Udrea a plâns în sala de judecată. Rămâne în arest, în Bulgaria

Elena Udrea a plâns în sala de judecată din Bulgaria, la termenul din 1 iunie, când magistraţii au decis ca fostul ministru al Turismului să rămână în arest. Un nou termen se va judeca pe 8 iunie. 

Elena Udrea a făcut o serie de declaraţii, în faţa judecătorilor din Blagoevgrad. În timpul audierilor care au avut loc pe 1 iunie, politiciana a izbucnit în plâns şi le-a cerut autorităţilor bulgare să o lase să îşi vadă fetiţa, pe Eva Maria. Ea a mai spus că nu există niciun risc să plece din Bulgaria.  

"Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine”, a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, primele cuvinte de când a fost prinsă în Bulgaria: „Sunt arestată ilegal de 40 de zile”

E singura femeie din arestul din Blagoevgrad

Blonda a mai declarat că este singura femeie din arest şi că există o sigură toaletă comună, iar acest lucru o pune într-o situate stânjenitoare.

“În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest", a declarat Elena Udrea, conform Antena 3.

Tot în sala de judecată, Elena Udrea le-a spus judecătorilor că este a treia oară când autorităţile din România vor să o aresteze şi că, de fiecare dată, au fost obligate să o elibereze. 

Citeşte şi: Elena Udrea, mesaj din închisoare. Ce condiții pune pentru a veni acasă

"În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit", a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

Elena Udrea, alături de Adrian Alexandrov şi fetiţa lor, Eva Maria
Elena Udrea, alături de Adrian Alexandrov şi fetiţa lor, Eva Maria

Elena Udrea: "Fetiţa mea trece prin drama de a fi lăsată fără mamă"

La scurt timp după ce a fost arestată în Bulgaria, iubitul Eleni Udrea a publicat un mesaj transmis de fostul ministru, pe contul lui de Facebook. În el, Udrea subliniază că fetiţa ei este afectată de faptul că a rămas fără mamă a doua oară. 

"Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc  gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin clipele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul publicat de Adrian Alexandrov, în numele partenerei sale. 

Elena Udrea susţine că a plecat în Grecia, la o procedură medicală

Elena Udrea a plecat din România la începutul lunii aprilie, cu puţin timp înainta ca instanţa să decidă că sentinţa de şase ani de închisoare, din dosarul Gala Bute, este definitive. Ea a fost prinsă în Bulgaria, la graniţa cu Grecia. Însă fostul ministrul susţine că nu a vrut să fugă.

Avocatul ei, Veronel Rădulescu, a declarat că Elena Udrea mergea în Grecia la o procedură medicală, la care era deja programată de mult timp.

„Avea programare în Grecia la o clinică unde efectua proceduri medicale începute cu mult timp în urmă. Decizia trebuia să se dea la ora 10:00. Dacă era să plece din cauza deciziei, pleca înainte. Nu se aştepta. (...) Dacă ar fi fost să plece din cauza deciziei ar fi plecat înainte. Ea a plecat din țară din cauza problemelor ei personale, nu ca să fugă”, a declarat Rădulescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net