Elena Udrea, probleme mari în închisoare. A slăbit enorm: «E în carantină»

Elena Udrea este copleșită de sentința de șase ani după gratii și se pare că fostul ministru al Transporturilor face tot ce-i stă în putință pentru a convinge autoritățile să-i schimbe pedeapsa. Avocata Elenei Udrea a dezvăluit că aceasta refuză în continuarea mâncare și că a fost plasată în carantină. 

elena udrea
Elena Udrea, probleme mari în închisoare. A slăbit enorm: «E în carantină»

Elena Udrea a fost încarcerată la Penitenciarul Târgușor, la data de 16 iunie, anul acesta, după ce magistrații din Bulgaria au decis extrădarea ei. În ciuda insistențelor fostului ministru de a fi plasată într-o închisoare din afara României, nimic nu a reușit să înduplece autoritățile, așa că Elena Udrea își va ispăși pedeapsa de șase ani cu executare ani în țară. 

Citește și: Elena Udrea își strigă nedreptatea după gratii, prin intermediul Facebook!

Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, a vorbit despre starea clientei sale și a declarat că fostul politician refuză să mânânce și a slăbit 11 kilograme. La acest moment, Udrea a fost plasată în carantină. 

Motivul principal pentru care Elena Udrea se simte total copleșită de situație este faptul că se află departe de fiica ei, care este prea mică pentru a înțelege de ce nu-și mai poate vedea mama. Udrea reușește totuși să comunice cu fiica ei în fiecare seară prin telefon.

„ E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a declarat avocata Elenei Udrea, pentru Romania TV.

Vezi și: Motivul pentru care fiica Elenei Udrea nu o va vizita la Târgșor. Adrian Alexandrov a decis

De ce logodnicul Elenei Udrea nu permite ca fiica ei s-o viziteze în închisoare

Partenerul Elenei Udrea și tatăl fiicei sale, Adrian Alexandrov, nu este de acord ca fetița să-și viziteze mama în închisoare, întrucât mediul respectiv o poate traumatiza pe copilă. 

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a declarat logodnicul fostului ministru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg