Motivul pentru care fiica Elenei Udrea nu o va vizita la Târgșor. Adrian Alexandrov a decis

Elena Udrea a ajuns, după o perioadă lungă de așteptare, în România, unde a fost vizitată deja de partenerul său, Adrian Alexandrov. Fostul politician se află în arest, la penitenciarul Târgșor și fiica sa o poate vizita, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Iată de ce.

stanga
dreapta
elena udrea fiica 2 png
elena udrea fiica 3 png
elena udrea plaja 7 jpg
Elena Udrea iubit jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, la mare împreună cu fiica lor, Eva jpeg
1 elena udrea la mare cu fiica 4 jpg jpeg
5 elena udrea la mare cu fiica 1 jpg jpeg

Ei bine, Adrian Alexandrov a vizitat-o pe logodnica lui, Elena Udrea în spatele gratiilor, la scurt timp după ce a fost adusă de autorități în România. Cu toate acestea, deși fostul om politic a declarat în repetate rânduri că se sfâșie de dorul fiicei sale, Adrian nu este de acord ca micuța să meargă la penitenciarul Târgșor, pentru a-și vedea mama.

S-ar putea să te intereseze:  Elena Udrea a ajuns în țară! Ce reguli trebuie să respecte la Penitenciarul Târgșor

Bărbatul spune că nu îi va permite fetiței să o viziteze pe Elena din cauza condițiilor în care vizita are loc și mărturisește că experiența ar putea lăsa sechele în sufletul copilei.

Adrian Alexandrov, despre motivul pentru care Elena Udrea nu își va vedea fata prea curând

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a transmis logodnicul fostului ministru.

În ciuda evenimentelor recente, Adrian Alexandrov spune că Elena Udrea are un tonus bun și că nu se va da bătută până nu își face dreptate. Condamnă ferm decizia autorităților, decizie pe care ambii parteneri o consideră abuzivă și mai spune că Elena a început deja să se pregătească pentru recursul care se va judeca luni.

Nu rata nici: Elena Udrea face bani și-n arest! Business-ul ,,blondei de la Cotroceni" este la fel de rentabil

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a mai precizat Adrian Alexandrov.

Amintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute și a venit în România în urmă cu doar patru zile, după ce s-a hotărât extrădarea sa. A fost adusă la penitenciarul Târgșor, iar soarta urmează să îi fie decisă luni.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula