Elena Udrea, amor în Dacia 1310 cu un fost fotbalist de la Steaua?

Ultima actualizare:

Viața Elenei Udrea, 48 de ani, este precum un montagne russe, cu suișuri și prăbușiri dramatice. Regretatul Corneliu Vadim Tudor a evocat, în urmă cu 11 ani, un presupus episod din debutul ascensiunii celei care a fost „blonda de la Cotroceni”.

Mai precis, clipa când a venit la București și ar fi avut prima idilă romantică.

Elena Udrea abia ajunsese în București

Știu și de la unele persoane despre această dragoste. Cred că era la cumpăna anilor 80-90. S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Și bănuiesc că, acum cățiva ani, atunci când Ilie Stan a revenit în Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit.

Cred că Gigi Becali a vrut să intre pe sub pielea ei și i-a făcut un favor. E o deducție logică. Știu că se iubeau în Dacie. El avea o Dacie și o parcau în prelungirea Ghencea”, povestea politicianul acum 11 ani, conform Impact.ro

Citește și: Elena Udrea, probleme mari în închisoare. A slăbit enorm: «E în carantină»

Misteriosul bărbat din discuție este Ilie Stan, 54 de ani, din localitatea Pogoanele, județul Buzău, jucător al Stelei, din 1987 până în 1995. Tip de un an, între 2011 și 2012, a antrenat, într-adevăr echipa Steaua. Elena Udrea este originară tot din Buzău.

Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a mai spus, atunci, Vadim, conform sursei citate.

Stelistul a negat într-un mod care, mai mult, a confirmat idila

Reacțiile nu au întârziat să apară. Elena Udrea, om de încredere al fostului președinte Traian Băsescu, preț de două mandate la Cotroceni, s-a abținut de la comentarii, blondina fiid măritată la vremea aceea cu afaceristul Dorin Cocoș, însă declarațiile lui Ilie Stan au sunat precum o scuză stângace care a părut să confirme afirmațiile lui Corneliu Vadim Tudor.

Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc.

Citește și: Furtuna Gigi Becali! A tunat și a fulgerat. Câți jucători de la FCSB a executat?

Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a spus Ilie Stan, la acea vreme, conform Impact.ro

În prezent, Elena Udrea este închisă la penitenciarul Târgșor, în baza sentinței din dosarul „Gala Bute”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net