Traian Băsescu, de la vilă la bloc! Aici are apartamentul de 550.000 de euro

Ultima actualizare:

Traian Băsescu a făcut mare mutare, astfel că de la vila de protocol din Primăverii a ajuns la bloc în Domenii! Băsescu s-a mutat, recent, într-un ansamblu rezidențial din zona Parcului Cireșarii. Parcul a fost închis încă de pe vremea în care era primarul Capitalei, însă de Ziua Copilului a fost redeschis. Prin urmare, fostul președinte are pe unde să-și plimbe nepoțeii în voie.

Traian Băsescu s-a mutat la bloc, în Domenii Sursa: Click!
Traian Băsescu s-a mutat la bloc, în Domenii Sursa: Click!

Apartament de jumătate de milion de euro!

Traian Băsescu e, mai nou, proprietar de apartament la bloc! Fostul președinte a părăsit cu greu vila de protocol din primăverii și s-a mutat, recent, într-un apartament de jumătate de milion de euro. Este vorba de un apartament de lux, din zona centrală a Capitalei, care face parte dintr-un ansamblu rezidențial dezvoltat de către omul de afaceri Dan Șucu.

După ce și-a luat toate catrafusele din vila de protocol aflată în proprietatea RAAPPS, din care a fost evacuat, pe motiv că a fost colaborator al Securității, Băsescu s-a stabilit comod într-un penthouse de lux, la ultimul etaj. Conform ultimelor estimări de pe piața imobiliară, valoarea apartamentului este una destul de piperată și se ridică la 550.000 de euro.

Ansamblul rezidențial în care s-a mutat fostul președinte se află în Sectorul 1, chiar în vecinătatea parcului Cireșarii, care a fost închis, culmea, chiar de pe vremea când era primarul Capitalei. De 1 iunie, însă, parcul fost redeschis, așa că fostul președinte Traian Băsescu are privilegiul de a-și plimba liniștit nepoțeii, nu puțini la număr.

Traian Băsescu, evacuat din vila de protocol din Primăverii

Traian Băsescu (70 de ani) a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și deptul de a mai locui în vila de protocol din zona Primăverii, de unde a fost nevoit să se mute recent.

Vila de protocol unde a locuit Băsescu timp de 10 ani e amplasată la doi pași de Vila Lac 3. Vila fusese ocupată, inițial, de Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Mioara Roman a fost evacuată chiar de Traian Băsescu, care a preluat imobilul, acum 10 ani, acesta necesitând o serie de reamenajări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net