Traian Băsescu, de la vilă la bloc! Aici are apartamentul de 550.000 de euro

Traian Băsescu a făcut mare mutare, astfel că de la vila de protocol din Primăverii a ajuns la bloc în Domenii! Băsescu s-a mutat, recent, într-un ansamblu rezidențial din zona Parcului Cireșarii. Parcul a fost închis încă de pe vremea în care era primarul Capitalei, însă de Ziua Copilului a fost redeschis. Prin urmare, fostul președinte are pe unde să-și plimbe nepoțeii în voie.

basescu
Traian Băsescu s-a mutat la bloc, în Domenii Sursa: Click!

Apartament de jumătate de milion de euro!

Traian Băsescu e, mai nou, proprietar de apartament la bloc! Fostul președinte a părăsit cu greu vila de protocol din primăverii și s-a mutat, recent, într-un apartament de jumătate de milion de euro. Este vorba de un apartament de lux, din zona centrală a Capitalei, care face parte dintr-un ansamblu rezidențial dezvoltat de către omul de afaceri Dan Șucu.

După ce și-a luat toate catrafusele din vila de protocol aflată în proprietatea RAAPPS, din care a fost evacuat, pe motiv că a fost colaborator al Securității, Băsescu s-a stabilit comod într-un penthouse de lux, la ultimul etaj. Conform ultimelor estimări de pe piața imobiliară, valoarea apartamentului este una destul de piperată și se ridică la 550.000 de euro.

stanga
dreapta
basescu ansamblu rezidential 5 jpg
basescu ansamblu rezidential 4 jpg
basescu ansamblu rezidential 2 jpg
basescu ansamblu rezidential 3 jpg
basescu ansamblu rezidential 1 jpg
1 traian basescu png png
traian basescu
elena basescu si ioana basescu webp
Băsescu jpg
traian basescu vila png
5 traian basescu 2 jpg jpeg
1 traian basescu si nepotii lui jpg jpeg
basescu
traian basescu foto facebook / basescu
maria basescu
7 maria basescu 1 jpg jpeg

Ansamblul rezidențial în care s-a mutat fostul președinte se află în Sectorul 1, chiar în vecinătatea parcului Cireșarii, care a fost închis, culmea, chiar de pe vremea când era primarul Capitalei. De 1 iunie, însă, parcul fost redeschis, așa că fostul președinte Traian Băsescu are privilegiul de a-și plimba liniștit nepoțeii, nu puțini la număr.

Traian Băsescu, evacuat din vila de protocol din Primăverii

Traian Băsescu (70 de ani) a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și deptul de a mai locui în vila de protocol din zona Primăverii, de unde a fost nevoit să se mute recent.

Vila de protocol unde a locuit Băsescu timp de 10 ani e amplasată la doi pași de Vila Lac 3. Vila fusese ocupată, inițial, de Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Mioara Roman a fost evacuată chiar de Traian Băsescu, care a preluat imobilul, acum 10 ani, acesta necesitând o serie de reamenajări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mircea barbulescu jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
cristina rus jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png