Cum arată noul apartament în care se va muta Traian Băsescu

După ce a părăsit vila de protocol, se pare că Traian Băsescu și-a achiziționat un alt imobil - un apartament de lux, în care plănuiește să se mute. 

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat primele imagini cu apartamentul pe care Traian Băsescu și l-a achiziționat, după ce fostul președinte a fost nevoit să elibereze vila de protocol.

Vezi și Traian Băsescu a evacuat vila de protocol din București

În această dimineață, două autoturisme ce aparțineau unei firme de transport au ajuns la vila de protocol a fostului președinte, unde au încărcat tot mobilierul ce se afla în casa lui Traian Băsescu și l-au transportat la noua adresă, unde va sta alături de soția sa.

Băsescu a părăsit vila de protocol

Traian Băsescu a mărturisit că are de transportat mai multe obiecte din vila de protocol. Așadar, acesta va fi gata să se mute în câteva zile, dar acum se ocupă cu transportarea obiectelor din vila de protocol în care a locuit. 

Citește și Ce amendă a primit Traian Băsescu, pentru accidentul rutier din Capitală

Totuși, fostul președinte s-a mutat din vechiul apartament cu câteva probleme. Acesta a declarat că nu este trist din cauza mutării, deoarece s-a mutat de mai multe ori de-a lungul vieții, ci din cauza decesului unui cățeluș pe care-l îndrăgea.

”Și astăzi, și mâine, și poimâine! Noi nu suntem proaspăt căsătoriți să avem un cuier și un pat. Încerc să mă încadrez în lege atât de mult cât se poate. Numai că de ieri sunt supărat, a murit cățelușul ăsta amărât! Sunt supărat de câine, nu de mutat!

De mutat, m-am mutat de 10 ori la viața mea, mă mai mut o dată, dar am observat că Parlamentul și Înalta Curte, prin deciziile lor, mi-au desființat cei zece ani de președinție! Eu nu mai sunt un fost președinte, sunt un oarecare cetățean!”, a spus Traian Băsescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net