Ce amendă a primit Traian Băsescu, pentru accidentul rutier din Capitală

Traian Băsescu a primit pedeapsa pentru accidenutul rutier pe care l-a provocat în 22 mai, în Bucureşti. El trebuie să plătească o amendă de 580 de lei şi va avea 3 puncte de penalizare.

stanga
dreapta
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
basescu
basescu accident png
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Ruxandra Nitescu
traian basescu jpg
4 traian basescu 1 jpg jpeg
5 traian basescu 2 jpg jpeg
basescu
traian basescu
traian basescu
traian basescu cu ioana basescu  arhiva jpeg
traian basescu foto facebook / basescu
1 traian basescu png png
traian basescu jpeg

Fostul preşedinte a fost amendat de poliţiştii de la Brigada rutieră pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a provocat un accident cu pagube materiale.

La momentul producerii accidentului, care a avut loc pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, Traian Băsescu a declarat că: ”Am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o”. Conform g4media.ro, încă, politicianul ar fi acroşat, de fapt, o maşină parcată.

Citeşte şi: Traian Băsescu se mută în cartierul milionarilor. Imagini cu duplexul de fițe în care va locui fostul președinte al României

După ce a produs accidentul, Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul maşinii avariate, în care şi-a cerut scuze şi a lăsat un număr de telefon, pentru a fi contactat să facă formalităţile de înţelegere amiabilă. El s-a dus apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Uşoare, unde a raportat tamponarea. Băsescu a fost textat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. 

Traian Băsescu, dat în judecată de stat pentru că nu a părăsit vila de protocol

Fostul preşedinte al României a fost somat să părăsească vila de protocol din Strada Gogol până pe data de 1 iunie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Regia Protocolului de Stat (RAAPPS) va depune o cerere de chemare în judecată a lui Traian Băsescu. 

Politicianul trebuie să părăsească vila după ce Curtea Supremp a deci că a colaborat cu Securitatea, verdictul fiind definitiv. Legea spu ne că persoanele care au făcut poliţie politică nu au dreptul la locuinţe de protocol. Băsescu a declarat că nu a apucat să plece din casa de pe Strada Gogol pentru că noile contracte, pentru noul apartament, nu sunt gata.

„Nu știu când plec. În primul rând, nu am semnat contractele de energie electrică, pentru apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva. Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași.

Au ținut să facă legi pentru mine după ce nu am mai avut putere politică. Cât timp s-au înfruntat cu mine, nu au fost în stare de nimic. După ce nu am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării”, a declarat Traian Băsescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia