Ce amendă a primit Traian Băsescu, pentru accidentul rutier din Capitală

Traian Băsescu a primit pedeapsa pentru accidenutul rutier pe care l-a provocat în 22 mai, în Bucureşti. El trebuie să plătească o amendă de 580 de lei şi va avea 3 puncte de penalizare.

Fostul preşedinte a fost amendat de poliţiştii de la Brigada rutieră pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a provocat un accident cu pagube materiale.

La momentul producerii accidentului, care a avut loc pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, Traian Băsescu a declarat că: ”Am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o”. Conform g4media.ro, încă, politicianul ar fi acroşat, de fapt, o maşină parcată.

Citeşte şi: Traian Băsescu se mută în cartierul milionarilor. Imagini cu duplexul de fițe în care va locui fostul președinte al României

După ce a produs accidentul, Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul maşinii avariate, în care şi-a cerut scuze şi a lăsat un număr de telefon, pentru a fi contactat să facă formalităţile de înţelegere amiabilă. El s-a dus apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Uşoare, unde a raportat tamponarea. Băsescu a fost textat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. 

Traian Băsescu, dat în judecată de stat pentru că nu a părăsit vila de protocol

Fostul preşedinte al României a fost somat să părăsească vila de protocol din Strada Gogol până pe data de 1 iunie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Regia Protocolului de Stat (RAAPPS) va depune o cerere de chemare în judecată a lui Traian Băsescu. 

Politicianul trebuie să părăsească vila după ce Curtea Supremp a deci că a colaborat cu Securitatea, verdictul fiind definitiv. Legea spu ne că persoanele care au făcut poliţie politică nu au dreptul la locuinţe de protocol. Băsescu a declarat că nu a apucat să plece din casa de pe Strada Gogol pentru că noile contracte, pentru noul apartament, nu sunt gata.

„Nu știu când plec. În primul rând, nu am semnat contractele de energie electrică, pentru apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva. Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași.

Au ținut să facă legi pentru mine după ce nu am mai avut putere politică. Cât timp s-au înfruntat cu mine, nu au fost în stare de nimic. După ce nu am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării”, a declarat Traian Băsescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net