Vila de protocol a lui Traian Băsescu, vandalizată. Ce a fost scris pe gardul locuinței

Ultima actualizare:

Gardul vilei de protocol a lui Traian Băsescu a fost vandalizat, vineri (1 aprilie), de Marian Căpățână, cel care a fost intermediar între Mircea Băsescu și Bercea Mondialu.

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Bărbatul a scris pe gardul vilei cuvintele ”Petrov, achită-ți datoriile”. Petrov este numele primit de Băsescu de la Securitate. Marian Căpățănă, fost preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt, susține că a petrecut doi ani în închisoare din vina fostul președinte și a fratelui acestuia, Mircea Băsescu.

Căpățână a explicat gestul de a vandalizat gardul vilei de protocol, spunând că ”Petrov” trebuie să își plătească datoriile avute față de români și că vor mai urma și alți politicieni.

„ Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile. Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti.  După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic, au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia. Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. (...) Eu de asta, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Va urma și Victor Ponta și alți indivizi penibili ai politicii românești.”, a declarat Marian Căpățână, jurnaliștilor aflați la fața locului, notează antena3.ro.

Marian Căpățână foto: antena3.ro
Marian Căpățână foto: antena3.ro

Marian Căpățână susține că l-a ajutat pe Băsescu să câștige alegerile din 2009

Bărbatul a mai spus că el a fost cel care l-a ajutat pe Traian Băsescu să câștige alegerile prezidențiale din 2009

„În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câștiga Traian Băsescu președinția din 2009.”, a mai spus Marian Căpățână.

Traian Băsescu, somat să părăsească vila de protocol

Aceasta este vila de protocol în care stă Traian Băsescu
Aceasta este vila de protocol în care stă Traian Băsescu

Săptămâna trecută, instanța a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Din acest motiv, fostul președinte nu va mai avea unele beneficii de care se bucura, în calitate de fost șef de stat. Unul dintre ele este faptul că putea locui în vila din strada Gogol, din București. El și soția sa, Maria, sunt obligați să o părăsească în decurs de 60 de zile. 

După ce a fost externat și a ajuns acasă, Traian Băsescu a declarat că va căuta un apartement cu trei camere, pentru a se muta. 

Asta am discutat cu soţia mea până spre dimineaţă, decizia a fost să căutăm un apartament pe care să îl închiriem sau să îl cumpărăm şi să ne conformăm legii. Printre altele, însă, eu am şi curiozitatea dacă această lege este constituțională”, a spus Traian Băsescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
3 kamala harris jpg jpeg
apa alcalina jpg
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net