Traian Băsescu a fost externat. Ce au descoperit medicii din Bruxelles

Ultima actualizare:

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a fost externat din spital. Anunțul a fost făcut chiar de către soția acestuia, Maria. Care este stare de sănătate a politicianului și când se va întoarce în România? 

Traian Băsescu a fost externat de la spitalul din Bruxelles Sursă foto: Profimedia
Traian Băsescu a fost externat de la spitalul din Bruxelles Sursă foto: Profimedia

Traian Băsescu a fost internat la un spital din Bruxelles timp de mai multe zile, după ce ar fi făcut un acccident vascular cerebral. Starea de rău pe care a acuzat-o a venit la scurt timp după ce a aflat că va fi nevoit să părăsească vila de protocol din strada Gogol. 

În cursul zilei de miercuri, 30 martie, Maria Băsescu a revenit cu noi informați despre starea de sănătate a partenerului său de viață. Potrivit declarațiilor făcute de Maria, Traian Băsescu a fost externat, însă este incert dacă va reveni curând în România, totul depinzând de cum se simte fostul președinte. Medicii din Bruxelles au descoperit, în urma investigațiilor amănunțite, că politicianul are mai multe probleme atât la inimă, cât și la plămâni, conform Mariei. 

  „Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a declarat Maria Băsescu, potrivit RTV. 

Citește și: Maria Băsescu, anunț despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Soția lui Traian Băsescu a fost întrebată și care este poziția ei referitor la somația de a părăsi vila de protocol în care au locuit atât de multă vreme. Deși nu este încântată de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, Maria susține că nu le va fi greu să se mute, ținând cont că nu este prima dată când se petrece acest lucru.

„Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem”, a declarat Maria.   

Traian Băsescu va contesta la CEDO decizia instanței 

Traian Băsescu a fost somat să părăsească vila de protocol după ce instanța a declarat că fostul președinte a fost unul dintre colaboratorii Securității în perioada comunistă. Politicianul și famila sa trebuie să părăsească vila într-un interval de 60 de zile. Traian Băsescu nu a acceătat decizia și susține că va face toate demersurile necesare pentru a o contesta la CEDO. 

Vezi și: Traian Băsescu, somat să elibereze vila de protocol

„Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO", a scris fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
3 kamala harris jpg jpeg
apa alcalina jpg
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net