Traian B─âsescu, somat s─â elibereze vila de protocol. C├ót timp are la dispozi╚Ťie fostul pre╚Öedinte, ├«nainte de evacuare

Fostul ╚Öef al statului, Traian B─âsescu, se confrunt─â ├«n prezent cu probleme grave de s─ân─âtate, fiind internat la o clinic─â din str─âin─âtate. Acestea nu sunt ├«ns─â singurele nepl─âceri din via╚Ťa fostului pre╚Öedinte, care a fost de cur├ónd somat s─â elibereze ╚Öi vila sa de protocol.

traian basescu jpeg
Traian B─âsescu, somat s─â elibereze vila de protocol Foto: Arhiv─â

Traian B─âsescu a fost declarat recent fost colaborator al Securit─â╚Ťii, astfel c─â mai multe dintre┬ádrepturile┬ásale de fost ╚Öef al statului i-au fost ridicate. B─âsescu a fost ├«n╚Ötiin╚Ťat de cur├ónd c─â are la dispozi╚Ťie 60 de zile s─â p─âr─âseasc─â vila sa de protocol.

Traian B─âsescu, somat s─â elibereze vila de protocol

El ╚Öi familia lui au fost soma╚Ťi s─â plece din vila RAAPPS din strada Gogol, iar ├«n caz contrar vor exista consecin╚Ťe. Vestea vine ├«ntr-un moment nefast pentru┬áTraian B─âsescu┬á╚Öi familia acestuia, av├ónd ├«n vedere c─â politicianul se confrunt─â ├«n prezent cu┬ágrave probleme de s─ân─âtate.

Regia Autonom─â Administra╚Ťia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) a stabilit c─â Traian B─âsescu ╚Öi familia sa au obliga╚Ťia s─â elibereze vila de protocol ├«n termen de 60 de zile, dup─â decizia instan┼úei prin care s-a constatat definitiv c─â acesta a fost colaborator al Securit─â┼úii.

ÔÇ×Traian Basescu, ├«n calitate de ┼čef al statului roman ├«n perioada 2004-2014, ├«n temeiul art. 1 alin. (1) ┼či (2) din Legea nr. 406/2001- privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de ┼čef al statului rom├ón, beneficiaz─â de prevederile legii sus men┼úionate de la ├«ncetarea mandatului.ÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicatul emis de institu╚Ťie.

stanga
dreapta
traian basescu vila png
traian basescu cu ioana basescu  arhiva jpeg
traian basescu nepoti jpeg
1 elena udrea si traian basescu jpg jpeg
traian basescu jpeg
traian basescu jpeg
Traian B─âsescu e topit dup─â cei trei nepo╚Ťi jpeg

Astfel, ÔÇ×folosin┼úa gratuit─â a locuin┼úei pentru imobilului situat in Bucure┼čti, Str. Gogol nr. 2, sector 1ÔÇŁ, nu mai este valabil─â, dup─â ce┬á├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie a stabilit c─â B─âsescu a colaborat cu Securitatea. ├Än cazul ├«n care termenul de 60 de zile nu este respectat, se va dispune evacuarea.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áMisterul din jurul bolii lui Traian B─âsescu! Ce i-a cerut medicului gastroenterolog la ultima consulta╚Ťie

Locuin╚Ťa va fi evacuat─â ├«n cazul ├«n care nu se va respecta termenul de 60 de zile

ÔÇ×├Än aceste condi┼úii, at├ót titularul, c├ót ┼či membrii familiei acestuia au obliga┼úia de a elibera locuin┼úa ├«n termen de 60 de zile de la ├«ncetare. ├Än cazul ├«n care p─âr┼úile nu vor rezolva diferendele pe cale amiabil─â, respectiv dac─â spa┼úiul nu se elibereaz─â la termenul de mai sus, competen┼úa de solu┼úionare revine instan┼úelor judec─âtore┼čti rom├óne, conform dispozi┼úiilor prev─âzute de Codul Civil privind evacuarea.ÔÇŁ, a mai informat RAAPPS.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,Facebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg