Traian Băsescu, nevoie de operație urgentă. Spitalul Militar i-ar fi administrat tratamentul greșit din cauza căruia ar fi făcut AVC

Ultima actualizare:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se află în stare gravă, fiind internat la un spital din Paris, în urma mai multor probleme de sănătate. Iată ce spun sursele apropiate familiei sale!

Traian Băsescu ar avea nevoie de o operație urgentă Foto: Arhivă
Traian Băsescu ar avea nevoie de o operație urgentă Foto: Arhivă

Surse apropiate familiei lui Traian Băsescu au dezvăluit vineri, 25 martie, exclusiv pentru Click!, că politicianul a fost dus de urgență cu avionul în capitala Franței, acolo unde este în prezent internat într-o unitate spitalicească, în stare gravă.

Traian Băsescu ar avea nevoie de o operație urgentă

Se pare că Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC), în urma căruia a fost transportat de urgență în capitala Franței, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Se vehiculează că problemele de sănătate ale fostului șef al statului au apărut în urmă cu câteva săptămâni, acesta fiind internat la Spitalul Militar din Capitală chiar acum două zile.

Mai mult decât atât, Traian Băsescu s-ar confrunta în prezent cu probleme cardiace și că ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, pe fondul acestor afecțiuni.

Ar fi primit tratamentul greșit la Spitalul Militar din Capitală

Din primele informații obținute din partea cercului apropiat al fostului președinte, acesta ar fi primit un tratament necorespunzător la unitatea medicală anterior menționată, iar AVC-ul ar fi survenit în urma acestei greșeli.

Potrivit EVZ, Băsescu a fost transferat ulterior la Spitalul Universitar, însă nimeni nu ar fi vrut să-l opereze. Astfel, acesta a fost stabilizat și transferat la un spital din Paris. Politicianul ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale, la unitatea medicală din străinătate.

Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar și în urmă cu o săptămână, pentru mai multe investigații medicale. Problemele medicale ale politicianului vin la scurt timp după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că acesta este fost colaborator al Securității.

Citește și: Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securității. Prima reacție a fostului președinte

Nu este prima operație prin care trece fostul președinte al României

În urmă cu doi ani, în 2020, Traian Băsescu a mai trecut printr-o intervenție chirugicală, tot în Franța, atunci când fostul șef al statului a suferit un transplat de aortă. Acesta a fost atunci operat la spitalul Charles de Gaulle din Paris.

La vremea respectivă, starea de sănătate a fostului președinte al României era monitorizată de o comisie formată din 13 medici specialiști, ca urmare a unei decizii a CSAT, pronunțată în anul 2007. Acesta a trecut, de asemenea, și printr-o operație de hernie de disc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net