A exagerat? EBa, schimbată radical la față! Transformare uluitoare a mezinei lui Băsescu

Ultima actualizare:

Elena Băsescu, transformată total pe Instagram. Mezina fostului președinte al României se joacă de ceva vreme cu filtrele și programele de editare ale pozelor, dar de data aceasta parcă a vrut să vadă care e punctul maxim.

Așa arăta Elena Băsescu în 2009. Foto: Mediafax
Așa arăta Elena Băsescu în 2009. Foto: Mediafax

Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție, afaceristă și mamă a trei copii superbi. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 41  de ani și a reușit să se mențină în centrul atenției, deși tatăl ei nu mai este președintele României din 2014. Tocmai de aceea, toți ochii sunt asupra ei și în viața publică reală, dar și pe rețelele sociale.

Poza în care Elena Băsescu nu mai seamănă cu ea. Foto: Instagram
Poza în care Elena Băsescu nu mai seamănă cu ea. Foto: Instagram

ELENA BĂSESCU, DE NERECUNOSCUT ÎN ULTIMELE POSTĂRI DE PE INSTAGRAM

Azi (23 martie), EBa a publicat însă o imagine pe Instagram care ne-a făcut să credem că am greșit contul. Mezina lui Traian Băsescu a cam exagerat cu filtrele de editare, care par specifice aplicației FaceApp, cea de care abuzează mai toate vedetele mioritice. Este atât de schimbată la față, încât parte o cu totul altă persoană. Îmbrăcată într-un costum roșu aprins, care îi vine superb oricărei brunete, Elena Băsescu arată, fără nici o exagerare, fix ca o păpușă Disney, cu ten de porțelan, ochi mari și accentuați și zâmbet de reclamă. 

În alte imagini însă, cum ar fi cea de mai jos, chipul Elenei Băsescu vorbește și despre talentul medicului estetician, nu doar despre filtre, căci se vede cu ochiul liber volumul buzelor. 

Elena Băsescu, un prim plan cu buzele voluminoase. Foto: Instagram
Elena Băsescu, un prim plan cu buzele voluminoase. Foto: Instagram

Nu este însă pentru prima dată când EBa exagerează, poate voit, cu aceste filtre și aplicații de editare. Tot la capitolul "exagerări", de data aceasta de bun augur, putem menționa vizitele ei la sala de sport, unde și-a remodelat corpul după fiecare sarcină.

Citește și: Elena Băsescu și fostul iubit, împreună la ziua fiicei. Anastasia a avut o petrecere ca în basme

Sora cea mică a Ioanei Băsescu e un exemplu de voință și de ambiție din acest punct de vedere, căci transformările fizice sunt chiar uluitoare. A ajuns, după 3 sarcini, să aibă corpul unei adolescente. Iar pozele de la mare, surprinse de fotoreporterii Click!, și sută la sută needitate, sunt cea mai bună dovadă.

Elena Băsescu are trei copii din două relații

Elena Băsescu este mamă pentru trei copii superbi. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian Junior (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată. Sofia și Traian mai au acum o surioară, căci tatăl lor și actuala lui parteneră, Sheila Giafer, au devenit părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net