Elena Udrea, în spatele gratiilor, de ziua fiicei sale. Iubitul Adrian Alexandrov a scris un mesaj duios

Elena Udrea este devastată de durere pentru că legea o ține departe de fiica sa, chiar și în ziua în care aceasta împlinește 4 ani. Tatăl micuței, Adrian Alexandrov, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit și în numele Elenei, pentru a o asigura pe Eva că primește toată iubirea de care are nevoie.

cub adrian alexandrov png
Elena Udrea este departe de fiica sa

„De 4 ani ne umpli viaţa cu bucurie, zâmbete şi fericire, iar noi îţi oferim toată dragostea noastră. La mulţi ani, iubirea mea!”, a fost mesajul lui Adrian Alexandrov.

Citește și: Elena Udrea trage un semnal de alarmă din închisoare! Mesajul controversat al „blondei de la Cotroceni”

Elena Udrea este închisă la penitenciarul Târgșor, pentru următorii șase ani, în dosarul gala Bute, însă a încercat să facă tot ce îi stă în putință pentru a fi alături de fiica sa, în special pentru faptul că micuța se află într-o perioadă a vieții în care nevoia de mamă este cea mai mare.

Elena Udrea a apelat și la judecătorii europeni pentru a ieși din închisoare pentru o zi, însă  nu a primit aprobarea pe care și-o dorea atât de mult. Elena Udrea a mărturisit că legea nu face diferența dintre o mamă care vrea să își vadă copilul și un bărbat care merge acasă pentru a bea ceva cu rudele.

,,Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei în ziua în care împlinește patru ani fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine. Cred că nicio mamă nu își dorește pentru copilul ei să își aniverseze 4 ani de viață la închisoare. Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferență între o mamă care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge să bea o bere cu rudele sale eventual.

În plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicată prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus în practică. Trebuie ținut cont de nevoia copiilor de a avea mama alături cât mai mult timp posibil, la vârsta formării psihoemoționale a acestora mai ales. Acest aspect este important nu doar pentru pentru copil, pentru mamă, ci și pentru societate, pentru că, copii de azi sunt adulții de mâine”, a spus Elena Udrea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
Foto Fb politia Romana
image
image
image
image
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg