Delia, oripilată de scandalul generat de afirmațiile ei: «Într-o lume normală la cap...»

Ultima actualizare:

Delia este întru totul uluită de vâlva pe care au generat-o afirmațiile ei, cu privire la faptul că nu își dorește să facă copii. Artista a reacționat la polemicile iscate pe social-media despre femeile care nu vor să facă copii și a menționat că este surprinsă de cât de mulți oameni au sărit în apărarea ei. 

Delia, oripilată de scandalul generat de afirmațiile ei
Delia, oripilată de scandalul generat de afirmațiile ei

Delia, 40 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste din România, iar tot ceea ce face și spune continuă să fie disecat și interpretat. În momentul în care vedeta a declarat, în timpul unui live pe TikTok, că nu își dorește să facă copii, tot internetul a luat foc și mulți i-au criticat decizia, invocând că rolul femeii în societate este acela de a face copii.

Citește și: Elena Udrea, sfaturi de viață pentru Delia! Mesaj din închisoare: «Nu credeam că sunt făcută să fiu mamă»

Mai multe vedete i-au luat apărarea Deliei și au argumentat că o femeie are dreptul să decidă pentru sine însuși în legătură cu subiect atât de personal. 

Delia a reacționat față de această situație pe care a creat-o și a declarat că într-o societate evoluată, actuală, o femeie ar trebui să poată exprima astfel de opinii personale cu privire la viața și trupul ei, fără să fie necesar să fie apărată de alte persoane.

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Nu trăim în Povestea Slujitoarei. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală.

Eu nu am vorbit în numele umanități, eu nu am dat sfaturi dacă să faceți sau nu copii, eu am vorbit despre mine. Fiecare să facă ce simte, ce-și dorește și ce iubește. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament, am să răspund de acum încolo în fel și chip.", a declarat Delia pe contul de Instagram.  

Mihai Bendeac și-a arătat susținerea față de Delia

Delia a avut parte și de susținerea neașteptată din partea fostului coleg de la iUmor, Mihai Bendeac, care și-a manifestat și el revolta față de cei care au criticat-o pe artistă că nu vrea să devină mamă. 

Bendeac a subliniat faptul că există oameni care devin părinți deși nu sunt câtuși de puțin apți pentru acest rol. 

„Au apărut tot felul de reacții, de la stupide, la Doamne, ferește. În primul rând, nu este treaba nimănui! Cred că de asta am ajuns în punctul în care suntem pentru că, efectiv, oamenii nu se pot concentra pe ei înșiși, pe ce au de făcut ei cu viața și corpul lor

Consider că problema majoră pe care o avem nu sunt oamenii care decid că nu vor să aibă copii, ci oamenii care decid să aibă copii, pentru că, după părerea mea, mai bine de jumătate dintre ei nu ar trebui să aibă", a declarat artistul pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net