Adio lux! Bolidul Elenei Udrea, scos la vânzare de către ANAF

Ultima actualizare:

Elena Udrea se confruntă cu o încă o lovitură grea din partea autorităților, după ce Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a scos la vânzare două mașini și mai multe terenuri pe care fost blondă de la Cotroceni le deține în București. 

Adio lux! Bolidul Elenei Udrea, scos la vânzare de către ANAF
Adio lux! Bolidul Elenei Udrea, scos la vânzare de către ANAF

Ghinioanele se țin lanț de Elena Udrea, căci ANAF a decis să scoată la vânzare o bună parte din bunurile fostei blonde de la Cotroceni. Este vorba de fapt de două mașini și mai multe proprietăți, pe care aceasta le deține în Capitală. 

Citește și: Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri rare despre drama prin care trece alături de fiica sa: «Ușor nu este»

După ce eforturile disperate ale Elenei Udrea de a anula sentința, de șase ani în spatele gratiilor, au fost respinse de către magistrații Curții Supreme, acum Agenția Națională de Administrare Fiscală a lăsat-o pe Udrea fără mai multe bunuri de preț. Mașinile și terenurile, confiscate de autorități, vor fi vândute. Așadar Udrea rămâne fără mașina Mercedes, pe care o avea de 17 ani şi autoturismul Fiat 500, pe care îl deținea de 10 ani. De asemenea, fostul ministru pierde și o serie de proprietăți situate în zona lacului Străulești.

Nu rata nici: Decizie de ultimă oră a magistraților! Elena Udrea și-a jucat «As-ul din mânecă»

Chiar dacă este vorba despre două autoturisme destul de vechi, Fiscul vinde cu 7.158 euro mașina Fiat 500 şi cu 7.685 euro bolidul Mercedes Benz S500. Autoritățile ar trebui să facă bani frumoși de pe urma terenurilor, evaluate de ANAF la cel puțin 793.447 euro, inclusiv TVA, notează Profit.ro.

Vezi și: Elena Udrea, în spatele gratiilor, de ziua fiicei sale. Iubitul Adrian Alexandrov a scris un mesaj duios

Solicitarea Elenei Udrea de anulare a sentinței a fost admisă de ÎCCJ

Elena Udrea a depus la 10 octombrie o solicitare la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru desființarea deciziei de condamnare în dosarul Gala Bute, după ce Curtea Supremă i-a respins cererea de de anulare a sentinței la data de 23 Septembrie. Până în prezent, fostul ministru al Transporturilor a depus deja trei contestații de anulare a pedepsei de șase ani cu executare în dosarul Gala Bute, în care este implicat și Rudel Obreja. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis luni 10 octombrie cererea fostului ministru, Elena Udrea, astfel aceasta mai are o speranță că pedeapsa de șase ani cu executare ar putea fi anulată. 

Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 2 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela în dosarul nr. 309/1/2019. Dispune sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate invocată”, arată instanța.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net