Elena Udrea și-a jucat din nou norocul în sala de Tribunal! O nouă speranță pentru fostul ministru

Ultima actualizare:

Elena Udrea s-a prezentat luni, 10 octombrie, la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a solicita desființarea deciziei de condamnare.

Elena Udrea și-a jucat din nou norocul în sala de Tribunal!
Elena Udrea și-a jucat din nou norocul în sala de Tribunal!

Fosta blondă de la Cotroceni a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce  Instanța Supremă i-a respins, în urmă cu două săptămâni, desființarea deciziei de condamnare. 

Citește și: Elena Udrea, amor în Dacia 1310 cu un fost fotbalist de la Steaua?

Udrea și-a jucat din nou norocul în fața magistraților, în încercarea de a scăpa de condamnare, în dosarul Gala Bute, în care este judecătorii au decis o sentință de șase ani în spatele gratiilor, cu executare. La acest  moment fostul ministru al Transporturilor își execută pedeapsa la penitenciarul Târgșor.

Nu rata nici: Elena Udrea, probleme mari în închisoare. A slăbit enorm: «E în carantină»

Din momentul în care a intrat după gratii, în luna iunie 2022, Elena Udrea a depus trei  contestații la Înalta Curte, cu privire la pedeapsa cu executare.

Ultimul termen, prevăzut în urma contestațiilor, a fost 10 octombrie 2022. Alături de Elena Udrea, și Rudel Obreja a folosit aceeași metodă pentru a scăpa de condamnarea de închisoare cu executare, în cazul acestuia adăugându-se și faptul că este bolnav de cancer. 

Află și: Elena Udrea își strigă nedreptatea după gratii, prin intermediul Facebook!

Drama de după gratii a Elenei Udrea. Mărturisirile lui Adrian Alexandrov

Cel mai dificil pentru Elena Udrea, atât timp cât este în închisoare, e faptul că nu poate fi lângă fiica sa, în vârstă de 4 ani, Eva Maria. Partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a relatat momentele dificile prin care trece alături de fiica sa și îi justifică micuței lipsa mamei spunându-i că aceasta este la servici. Alexandrov a mai mărturisit că va fi nevoit, la un moment dat, să-i dezvăluie fetiței adevărul despre lipsa mamei, întrucât Eva Maria crește și începe să înțeleagă anumite lucruri. 

”Nu este ușor, dar mă descurc bine. Mă repet, ușor nu este, pentru că mama este mamă pentru un copil. Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea.

Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Nu poți să o ții cu povestea asta că mama este la muncă, dacă, doamne ferește, se întâmplă să rămână acolo Elena să își facă toată pedeapsa! Nu poți să îi mai ascunzi mult timp. Plus că ea, la anul, face 5 ani și deja nu poți să îi mai ascunzi lucruri. Așa, pentru câteva luni, este normal ca un părinte să plece o lună sau două la muncă”, a explicat Adrian Alexandrov, pentru FANATIK.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net