Poftiţi la petreceri în stradă cu Delia, Ruby, Alina Eremia şi Alexandra Stan

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ce au comun, în ultima noapte a anului, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Deva, Focşani, Sibiu, Braşov şi Craiova? Sunt localităţi unde vor fi organizate petreceri în aer liber de Revelion, iar Click! vă prezintă tot ce trebuie să ştiţi. Atenţie, români cu chef de distracţie: meteorologii anunţă vreme mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu temperaturi de primăvară.

Concertele în aer  liber revin în forță  anul acesta
Concertele în aer liber revin în forță anul acesta

Bucureşti

În cel mai mare oraş al ţării, singurul Revelion în aer liber este organizat de primăria Sectorului 3. Ca şi anul trecut, evenimentul dintre ani va avea loc în Parcul Titan, începând cu ora 20.00.

Este cea de-a X-a ediţie şi se desfăşoară sub sloganul „Esenţial: Fii de viaţă!”. În noaptea de Revelion, bucureştenii se vor distra alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emma, Marius Manole, Cosmin Seleşi Orchestra.

Surprinzător, acesta din urmă va arăta că se pricepe şi la muzică şi a pregătit un moment artistic excepţional ce ne va aminti de perioada de aur a muzicii pop & disco - anii ’80 şi ’90.

Pentru concertul de Anul Nou, el va surprinde cu piese clasice reorchestrate în variantă proprie, dar şi cu hituri celebre de muzică uşoară. Celebrarea Anului Nou va începe alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din România.

Delia va concerta  în Parcul Titan
Delia va concerta în Parcul Titan

Timişoara

Ca întotdeauna timişorenii sunt speciali şi organizează nu doar un Revelion în aer liber, ci două! Oraşul devine, de la 1 ianuarie 2023, Capitală Culturală Europeană, iar evenimentul trebuie sărbătorit cum se cuvine.

Aşa că, amatorii de distracţii în aer liber vor avea parte de concerte atât în Piaţa Victoriei, cât şi în Piaţa Libertăţii, dar şi de un spectaculos foc de artificii, care anul trecut a lipsit cu desăvârşire. Revelionul în aer liber din centrul Timişoarei este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, scrie tion.ro

În Piaţa Victoriei, programul este asigurat de DJ Zoleevee, Bella Santiago, Zoli Toth, iar în Piaţa Libertăţii vor anima atmosfera DJ K-LU, DJ Sava şi Adriana Onci.

Zoli Toth și trupa sa de  percuționiști fac  spectacol la Timișoara
Zoli Toth și trupa sa de percuționiști fac spectacol la Timișoara

Deva

În lupta cu marile oraşe, autorităţile din Deva organizează şi ele, în Piaţa Victoriei, de la ora 20.45, o mare petrecere, scrie ghidulprimariilor.ro. Concertele vor fi susţinute de Cristina Vasiu, Maximilian, Misha, Johny Romano şi Ruby.

Ruby cântă în Piața  Victoriei din Deva
Ruby cântă în Piața Victoriei din Deva

Constanţa

Pe 31 decembrie, începând cu ora 21.00, Piaţa Ovidiu va fi „scena” unei imense petreceri în aer liber. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior şi Robert Georgescu & White sunt cei care vor susţine recitaluri şi vor încerca să facă noaptea de neuitat.

Concertele vor fi însoţite toată noaptea de un show deosebit de lasere, iar la miezul nopţii ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis.

Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată, scrie replicaonline.ro. Pentru a veni în sprijinul celor care vor să petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Ovidiu, programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.

La Constanța va fi  un mega spectacol  cu Alexandra Stan
La Constanța va fi un mega spectacol cu Alexandra Stan

Cluj-Napoca

Autorităţile din Cluj nu puteau rata organizarea unei petreceri în aer liber în cea mai frumoasă noapte a lui 2022. Astfel, Primăria Cluj-Napoca a pregătit concerte şi un show inedit de artificii în Piaţa Unirii, relatează monitorulcj.ro.

Evenimentele încep la ora 22.00, când pe scena din centrul oraşului vor urca cei de la DJ Project, iar de la ora 23.00, va avea un concert trupa Compact. La miezul nopţii, timp de 10 minute, vor bubui artificiile, iar ultima trupă care va urca pe scenă va fi Arpy & Zip Band.

Sibiu

În Piaţa Mare va avea loc o altă petrecere în aer liber. Primăria locală a adus pentru a susţine recitaluri care să placă localnicilor şi nu numai, vedete precum Irina Rimes, Domina şi FunkyDrop.

Braşov

În noaptea de Revelion, în Piaţa Sfatului va avea loc un spectacol de muzică electronică, iar la miezul nopţii peste 10.000 de focuri de artificii vor fi lansate din cinci locuri din oraş. Petrecerea, animată de DJ locali, va începe la ora 20.30, urmând a se încheia după miezul nopţii.

Craiova

Craiovenii vor petrece Revelion 2023 alături de unii dintre cei mai mari artiști ai momentului, dau asigurării reprezentanții Primăriei Craiova. The Motans, Antonia, Adrian Eftimie, Magazinul de Muzică și DJ Emil Safta vor concerta pe 31 decembrie, cu începere de la ora 20.00, pe scena amplasată pe strada AI Cuza, zona Universitate. Amfitrionul serii va fi Tom Crîngureanu, iar trecerea dintre ani va fi celebrată cu un foc de artificii.

Focşani

Orgoliul moldovenilor în ceea ce priveşte organizarea petrecerilor în aer liber în ultima zi a lui 2022 este salvat de autorităţile din Focşani.

”La cumpăna dintre ani vă invităm să sărbătorim împreună Revelionul 2023, în Piaţa Unirii, cu Ştefan Bănică Jr., Ansamblul Folcloric «Ţara Vrancei» şi focuri de artificii”, sună chemarea la distracţie făcută de primărie.

Concertul ansamblului folcloric va începe la ora 22.30, iar ora concertului lui Ştefan Bănică Jr. este ”surpriză”!

Bănică junior, invitat  special la Focșani
Bănică junior, invitat special la Focșani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net