Inna, în ipostaze super HOT. Artista a pozat fără lenjerie intimă, iar Codin Maticiuc a reacționat imediat

E clar, Inna e mai sexy ca niciodată! Artista a pozat în cea mai hot ipostază cu putință, fără lenjerie intimă, așa cum numai Deliric o vede. Cu toate acestea, părul lung a reușit să acopere...goliciunea!

Când vrea să impresioneze, Inna nu o face doar prin talentul său, ci și prin fizicul de invidiat pe care știe să-l pună în evidență cum poate mai bine. De-a lungul timpului, artista a fost intens criticată din cauza faptului că a început să se afișeze din ce în ce mai hot, așa cum spune și prima melodie pe care a lansat-o, dar nici că i-a păsat.

Inna, fotografiată super sexy și fără lenjerie intimă

Pe contul său de Instagram, Inna a făcut ravagii! Artista s-a fotografiat într-o bluză stil capă, fără lenjerie intimă. Da, vedeți bine, deci fără chiloței!

Imaginea a stârnit controverse, dar și admirație din partea fanilor care o laudă pentru modul în care arată, dar și pentru lipsa de inhibiții de care dă dovadă. 

Printre vedetele care au rămas mute de uimire atunci când au văzut-o în această ipostază se numără și Mihaela Rădulescu, dar și Codin Maticiuc. „Oh, mamă 🔥❤️”, a scris diva de Monaco, într-un comentariu.

„Great”, i-a transmis și Codin Maticiuc, Innei, pesemne că i-a plăcut fotografiat foooarte tare. Și îl credem pe cuvânt!

Citește și - Inna, huiduită în timpul concertului! Cu ce replică i-a înfuriat pe spectatori

Nu am putut să nu remarcăm faptul că majoritatea comentariilor de la postarea Innei le aparțin, de fapt, turcilor, căci se știe că aceștia au primit-o mereu pe artista noastră cu brațele deschise, la toate evenimentele pe care le-a susținut în țara lor. 

Artista nu se află la prima „abatere”

Aceasta nu este, însă, singura ipostază de acest gen în care s-a afișat Inna. În luna martie a acestui an, Inna a pozat cu sânii goi, acoperiți doar cu un tricou pe care, de fapt, îl dezbrăca.

Fotografia cu pricina a încins imaginația bărbaților care s-au declarat fascinați de formele interpretei. 

Și în octombrie, anul trecut, Inna i-a lăsat pe fanii săi din mediul online fără cuvinte. La momentul respectiv, artista a fost protagonista unui pictorial la fel de incendiar: s-a pozat într-o pereche de jeanși de culoare deschisă și într-un sutien transparent, numai din pietre.

Sânii au fost acoperiți cât să nu se vadă tot ce se putea vedea, iar fotografia a adunat sute de mii de like-uri.

Cu toate acestea, ipostazele super sexy în care se fotografiază Inna nu sunt pe placul tuturor. Recent, o internaută a criticat-o pentru faptul că, în opinia ei, arată mult mai mult decât ar trebui și este prea indecentă pentru mediul online. 

„Alo, ești pe Facebook. Imaginea asta e pentru alt site! Erai OK acum 15 ani, acum ai început să decazi! Inna, iubita, tu știi să cânți, nu trebuie să arăți atât!” a scris internauta, în comentariu, vizibil dezamăgită de modul în care se expune Inna în social media, în ultima perioadă. 

Și înainte arăta bine artista, însă acum are foarte mare grijă de corpul său și, probabil, este tare mândră de modul în care arată. Astfel, Inna nu are nicio inhibiție atunci când vine vorba de pictoriale incendiare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net