VIDEO Inna, aventură și romantism cu iubitul rapper. Cum s-au filmat în vacanța din SUA

Ultima actualizare:

Inna (35 de ani) și rapper-ul Deliric (39 de ani) par făcuți unul pentru celălalt. Și ca stil, și ca vibe, și ca preferințe. Cei doi se află acum într-o vacanță prelungită în California, SUA, și parcurg sute de kilometri cu mașina, bucurându-se de experiențele care le ies în cale. Inna a publicat pe TikTok imagini din vacanță și se vede cât de fericită este.

Inna, pe malul Oceanului. Foto: Instagram
Inna, pe malul Oceanului. Foto: Instagram

Luna trecută, Inna a sărbătorit creșterea comunității de pe YouTube la peste 7 milioane de abonați. Îi merge minunat și pe plan sentimental, căci relația cu Deliric este sudată și frumoasă. Solista are toate motivele să sărbătorească reușitele într-o vacanță prelungită.

În urmă cu o săptămână, artista a anunțat că pleacă în SUA, în California, iar de acolo a publicat poze superbe pe Instagram și filmulețe mai intime, pe Tik Tok. Spunem mai intime, pentru că pe Tik Tok apare și iubitul ei, Deliric, pe care nu îl expune foarte mult pe alte rețele sociale. Solista s-a fotografiat și la celebra Venice Beach, purtând un hanorac de la firma de haine pe care o deține iubitul ei, dar și un skateboard, fiind o împătimită a acestui sport. 

Inna, bucurându-se de o plimbare cu mașina, alături de iubit

Inna, recorduri fabuloase în muzică

INNA este la ora actuală artista internațională cu cele mai multe clipuri pe YouTube, 269, ce depășesc 1 milion de vizualizări. Acest număr o clasează pe prima poziție, conform clasamentului Kworb. Pentru o mai bună înțelegere a acestei reușite, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift are 231, Shakira - 187, Katy Perry - 168, iar Rihanna, 119. La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul ”Up”, cu Sean Paul, și are deja peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Cine este Deliric, iubitul Innei

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, deținător unui cunoscut brand de haine și al unei case de discuri care produce muzică rap.

Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net