Inna, huiduită în timpul concertului! Cu ce replică i-a înfuriat pe spectatori

Ultima actualizare:

Inna a avut parte de o experiență neplăcută în timpul concertului pe care l-a susținut recent în Satu Mare, artista fiind huiduită pe scenă de către public. Iată ce replică i-a înfuriat pe spectatori!

Inna a reușit să enerveze o parte dintre oamenii veniți să o vadă live pe scenă în timpul concertului ei din Satu Mare, după ce a salutat publicul în limba maghiară.

Inna, huiduită pe scenă la Satu Mare

Cântăreața a spus „Mit csinals, Satu Mare?”, atunci când s-a prezentat în fața spectatorilor, moment în care s-a lovit de o reacție neașteptată.

Citește și: VIDEO Inna, ce femeie fatală! Pictorial incendiar cu posteriorul la vedere

Salutul înseamnă „Ce mai faci, Satu Mare?”, însă se pare că nu toți cei aflați în sală au apreciat gestul cântăreței, care s-a trezit cu mai multe huiduieli venite din public.

Mai mult decât atât, majoritatea celor prezenți au plecat din fața scenei, în semn de protest, după salutul artistei. Localnicii au participat la evenimentul organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Satu Mare. După concertul cu pricina, Inna a plecat la Budapesta, unde avea programat un spectacol. 

Filmulețul în care putea fi observată reacția publicului a fost ulterior șters de pe rețelele de  socializare.

Citește și: Dă Inna startul unei noi mode? Cum a pozat cu o geacă decupată, cu sânii la vedere

Managerul Innei a dorit să explice pentru Click! cum s-a desfășurat de fapt întreaga situație, la concertul artistei din Satu Mare. Din declarațiile acestuia, se pare că publicul nu a huiduit-o pe solistă și nici nu a plecat de la eveniment, ci, din contră, au cântat și s-au simțit bine pe tot parcursul concertului, așa cum arată și clipurile trimise de managementul artistei. 

,,Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.

De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel", se arată în comunicatul transmis de managementul artistei. 

,,La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate.

În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise.", mai este precizat în comunicat. 

Cât câștigă Inna în urma unui concert 

În ciuda micilor incidente de care mai are parte, din când în când, Inna este o artistă apreciată de public. Aceasta are experiență pe scenă și știe cum să facă show, astfel că și pretențiile ei financiare sunt pe măsură.

Inna este chemată destul de des în cadrul evenimentelor organizate la noi în țară, dar și în străinătate, acolo unde este, de asemenea, o cântăreață admirată.

De curând, un organizator de evenimente a dezvăluit că Inna ar percepe un tarif de 15.000 de euro pe onorariu. Mai mult decât atât, artista solicită să primească și bilete de avion la o distanță mai mare de 300 de kilometri, plus taxă suplimentară de transport, pentru că se deplasează până în locația respectivă. 

De asemenea, pretențiile s-ar extinde și la nivelul acomodării. Cântăreața cere mereu să fie cazată la hotel de cinci stele, atât ea, cât și echipa ei, astfel că îi sunt puse la dispoziție mai multe camere și o masă pentru 12-16 persoane, de fiecare dată când se prezintă la un eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net