Inna, probleme cu Deliric? Cum a fost surprinsă solista, în plină stradă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Inna are probleme cu iubitul Deliric? Așa s-ar părea la cât de abătută și de supărată a fost surprinsă vedeta, zilele trecute, pe stradă. Inna se afișează din ce ce mai rar în ultima vreme la brațul lui Deliric, semn că fluturașii din stomac au cam dispărut în cazul lor.

Inna și Deliric formează un cuplu din 2020 Sursa: Instagram
Inna și Deliric formează un cuplu din 2020 Sursa: Instagram

Are tot ce-și dorește! O carieră internațională de succes, bani de-i întoarce cu lopata și un iubit celebru și el. Cu toate acestea, Inna a e cam indispusă în ultima vreme.

Cântăreața a fost surprinsă, zile trecute, de paparazzi Click!, singură și tristă, pe stradă. Probabil, solista avea oareșce probleme în amor, atfel nu ne explicăm figura abătută a Innei.

Inna făcea fețe, fețe!

Solista a ieșit singură și îngândurată dintr-un imobil, situat în zona Dorobanți. Frumoasa cântăreață a urcat abătută în superbului ei bolid de lux, marca BMW, în valoare de 100.000 de euro. A demarat în trombă spre Cernica, acolo unde a mers să-și viziteze o prietenă, care locuiește într-o vilă din zonă.

Solista a fost lăsată să aștepte preț de câteva minute bune la poartă, pâna ce i s-a permis accesul în curtea casei. Îmbrăcătă sumar, într-o bluziță neagră, scurtă, ce-i lăsa abdomenul la vedere, cântăreața cu breton era foarte îngândurată și adâncită în problemele ei.

Inna și iubitul ei, rapperul Deliric, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. La începutul idliei, prin vara lui 2020, cei doi păreau că au relația perfectă, mai ales că ambii sunt artiști. Inna și Deliric petreceau mult timp împreună, pleacau foarte des în vacanțe și se bucurau unul de compania celuilalt.

Intre timp, însă, pasiunea s-a mai domolit în cuplu, iar în ultima verme frumoasa cântăreață este văzută din ce în ce mai des singură și abătută. Oare să asistăm în curând la o despărțire între cei doi? Nu ar fi exclus!

Inna (35 de ani), pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este, practic, o fabrică de bani și de hit-uri. La acest moment, Inna este și cel mai bogat artist din România. De-a lungul timpului, solista mignonă din Mangalia a avut foarte multe colaborări cu artiști foarte cunoscuți din străinătate.

Deliric, pe numele său Răzvan Eremia, activează și el în industria muzicală de foarte mulți ani. Rapperul are o afacere care se pare că i-a adus și lui foarte mulți bani. Tocmai de aceeea, în ultima vreme, Deliric s-a dedicat mai mult afacerilor și mai puțin muzicii, dar el a  fost un nume important pe scena rap din România. Acesta a avut mereu succes la femei frumoase, iar prin 2017 artistul a avut o relație și cu celebra Sânziana Negru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net