Lora și Inna au făcut furori la Londra! „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Ultima actualizare:

Are 40 de ani și a devenit mai înțeleaptă ca oricând! Lora știe când și cum trebuie să investească în businessul pe care și l-a creat în domeniul frumuseții și pregătește noi surprize pentru fanii săi. Până atunci însă artista a fost la Londra, cu Inna și alți influenceri de succes, la un eveniment important și s-a bucurat de vibe-ul întâlnit acolo. Lora a povestit pentru Click! cum a fost în Anglia și unde și-ar dori să plece puțin cu iubitul său, Ionuț Ghenu, pentru o scurtă escapadă și o reîncărcare a bateriilor!

Lora, te-am văzut la Londra cu Inna, cum a fost? Ai făcut shopping? Ai vreun loc anume care îți place la Londra și vrei să-l revezi mereu?

A fost prima dată când am ajuns la Londra și abia aștept să mă întorc. Am fost surprinsă plăcut de reacția românilor când m-au văzut pe stradă și am făcut poze. Mulțumesc pentru iubire.

Cum te-ai distrat cu Inna?

Am fost la lansarea noilor produse a unui brand mare unde sunt ambasador și alături de Inna, Deliric și câțiva influenceri ambasadori ai aceluiași brand, am avut o experiență foarte frumoasă în Londra. Inna e fun, am povestit și ne-am distrat frumos.

Mai ai timp de o vacanță cu iubitul tău până se termină vara asta?

Îmbinăm utilul cu plăcutul. Două-trei zile la mare, fugim la concerte, ne întoarcem la mare, Deltă, două-trei zile concerte din nou şi tot aşa. "City breaks" când e vorba şi de România și de alte țări.

Unde ți-ai dori să ajungi și nu poți din cauza programului încărcat?

Pe o insulă, două săptămâni. Mi-ar plăcea Mauritius, Seychelles..

Ce nu-ți lipsește niciodată din bagajul de vacanță, în afara costumelor de baie?

Cremele mele! Dacă am rămas fără crema mea de zi și am pus altceva pe față, a doua zi mă trezesc iritată. Mai bine nu folosesc nimic dacă mai rămân vreodată fără cremele mele. Sunt obsedată de produsele astea și am toate motivele. Am reușit să fac ceva cu adevărat superb.

Care este secretul trupului fără cusur al Lorei?

Îmi iubesc corpul și îl înțeleg. Sunt momente când arată și se simte puternic, alteori e obosit și se umflă, mai ales dacă mă ating fără să vreau de gluten, la care mi-am descoperit alergia. Fiecare decadă vine cu propriul meniu și trebuie respectat.

Știu că lucrezi intens la lansarea unei noi linii de cosmetice!

Urmează să lansez brandul meu de make-up. Pentru că lucrez cu un laborator din Italia și cu super artiști pe partea de design ambalaje din România, sigur vă voi impresiona cu calitatea și aspectul noului meu brand. Dar vremurile astea impun înțelepciune și răbdare. Sunt fericită pentru femeia care am devenit și îmi doresc să aveți curaj să ieșiți din capul vostru în lumea reală și să vă urmați visurile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net