VIDEO Lora, dans provocator cu un fan! Vedeta are mișcări incendiare

Ultima actualizare:

Simpatica Lora a fost recent surprinsă într-o ipostază în care rar o văd fanii săi! În timpul unui concert susținut la Pitești, cântăreața a încins atmosfera în momentul în care a invitat pe scenă un băiat din public.

Lora, dans provocator la Pitești. Foto: colaj Instagram/Lora
Lora, dans provocator la Pitești. Foto: colaj Instagram/Lora

Cu mișcări provocatoare, vedeta a creat un moment savuros în show-ul de la Pitești. La un moment dat, în timpul spectacolului, frumoasa cântăreață începe să danseze ametițor lângă băiat. Reacția acestuia a fost una plină de energie.

Află Ce nu i-ar putea ierta Lora vreodată partenerului său de viață!

Fanul se lasă pe vine și dansează în spatele vedetei, apucând-o ușor de șold. Episodul incendiar a fost postat pe de Lora pe pagina sa de Instagram.

Moment inedit! Horia Brenciu, declarație pentru Lora: «M-am îndrăgostit de tine!» Cum arată fără machiaj!

Lora a încins atmosfera! Vedeta a dansat senzual alături de un fan

Lora nu a impresionat doar prin mișcările senzuale, dar și prin ținuta provocatoare. În clipul făcut public de cântăreață se poate observa că fanii au adorat-o pe artistă pe toată durata spectacolului, vedeta interacționând des cu aceștia.

Sfaturi importante oferite de vedetă! Vezi Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: «Nu înțelegeam de ce mă umflu»

În vârstă de 39 de ani, vedeta este fără doar și poate o artistă desăvârșită. După ce și-a clădit o carieră muzicală prin forțele proprii, Lora a cochetat recent și cu actoria, debutând în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”.

Lucrurile îi merg bine și în plan personal. Și-a găsit găsit dragostea alături de Ionuț Ghenu, care este și managerul ei. Lora are și un sfat pentru ca totul să funcționeze cât mai lin și armonios într-o relație.

„Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net