Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: «Nu înțelegeam de ce mă umflu»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lora joacă în comedia "Secretul lui Zorillo" și s-a distrat de minune la filmări. Agenda se umple de concerte de când s-a dat “dezlegare” la evenimente, dar până atunci artista ne-a povestit ce face de Paște. Lipsa mamei sale se adâncește și mai rău în pragul sărbătorilor, iar Lora încearcă să îi păstreze vie amintirea celei care i-a dat viață și cu care a avut o relație specială! 

Lora joacă în "Secretul lui Zorillo"
Lora joacă în "Secretul lui Zorillo"

Click! Lora, ce rol ai în "Secretul lui Zorillo"?

Sunt atât de curajoși colegii mei și au o energie atât de bună, încât pur și simplu te îmbolnăvesc de optimism. Am un rol mic, sunt soția unui roman. Mă bucur că am reușit să punctez și chestia asta, nu am putut să fiu mai mult, din cauza timpului, pentru că prezentam la frumoasa emisiune la ProTV dimineața și mi-a fost super greu să lipsesc, dar mă bucur că am cunoscut toți oamenii ăștia, în formula completă.

Unde te prind sărbătorile de Paște?

Acasă, ca în fiecare an, voi găti cu fratele meu și cu iubitul meu și vom merge la Înviere și cam asta va fi! (n.r. am vorbit cu Lora înainte de Paște, la premiera filmului "Secretul lui Zorillo")

Ce îți place să mănânci cel mai mult de Paște, la ce poftești de sărbători?

Salată de boeuf! Eu sunt genul care e obișnuit și cu piftia, răcitura! Am să fac răcitură și ouăle alea umplute cu pate de ficat.

Obișnuiești să ții diete?

Nu. Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!

Ce îți lipsește cel mai mult în perioada sărbătorilor pascale?

Mama îmi lipsește cel mai mult! Mi-o amintesc tot timpul, încerc să o simt tot timpul lângă mine, îmi amintesc vocea ei și încerc să nu o las să dispară!

Citește și: Ce efecte are glutenul în organismul tău şi cu ce îl poţi înlocui

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png