VIDEO Laura Cosoi, superbă la premiera filmului «Secretul lui Zorillo». Ce blondă i-a făcut concurență

Ultima actualizare:

Laura Cosoi (40 de ani) va naște al treilea copil în luna iunie, așa că mai are câteva săptămâni pe care și le dedică și carierei. Luni, 18 aprilie, ea a participat la premiera peliculei «Secretul lui Zorillo», în incinta unui mall din Capitală, și a atras toată atenția cu strălucirea ei de femeie gravidă. Lora, o altă actriță din distribuția filmului, a fost și ea, la înălțime, cu un look spectaculos.

Laura Cosoi, alături de Cosmin Seleși. Foto: Alina Erimia
Laura Cosoi, alături de Cosmin Seleși. Foto: Alina Erimia

Din 22 aprilie, va intra în cinematografe prima parodie românească despre daci și romani. Este vorba despre filmul «Secretul lui Zorillo», regizat de Robert Eugen Popa, și care are o distribuție de zile mari. Mulți dintre actorii care joacă în această producție au venit luni seara și la premiera de gală, iar graviduța Laura Cosoi a atras toate privirile cu burtica proeminentă, sarcina fiind destul de avansată. Actrița a venit cu soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi: "Mie îmi priește maternitatea"

Ma simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, vom vedea. Am totul pregătit pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește maternitatea”, a declarat, Laura Cosoi, pentru Click!. Vedeta a pozat la panou alături de colegul din film, Cosmin Seleși, și a arătat foarte bine în rochia mulată, neagră, peste care a avut un pardesiu gri deschis.

Lora, cu iubitul la premieră

Dar Laura Cosoi nu a fost singura blondă din film care a confiscat privirile celor prezenți. Solista Lora (Laura Petrescu), care face și ea parte din distribuție, a venit la premieră cu un look spectaculos: un breton des, o coadă din meșe, cercei mari, machiaj puternic, iar cireașa de pe tort... o rochie verde neon, care a scos-o în evidență. Lora a fost și ea însoțită de partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu.

Citește și: De ce a plecat Lora de la «Vorbeşte lumea»: "A fost o perioadă frumoasă"

Lora, însoțită de Ionuț Ghenu la premieră. Foto: Alina Erimia
Lora, însoțită de Ionuț Ghenu la premieră. Foto: Alina Erimia

Pelicula s-a filmat în stațiunea Geoagiu-Băi

Acțiunea filmului «Secretul lui Zorillo» are loc în anul 107, în Dacia Felix, încorporată deja de către Imperiul Roman. Trei daci, Zorillo (Alin Panc), Zdrelos (Văru Săndel) și Bezmetis (Iulian Ilinca), au o misiune sacră de la însuși Zamolxis și anume să găsească pârșul argintiu din valea Pizmei. Însă lucrurile se complică odată ce se află că Împăratul Traian va vizita Dacia Felix.

În regia lui Robert Eugen Popa, parodia îi are ca protagoniști pe Alin Panc, Văru Săndel, Iulian Ilinca, Cosmin Seleși, Laura Cosoi, Lora, Dana Săvuică, Florin Busuioc, Gabriel Coveșeanu, Nae Alexandru și Dorian Popa. Filmările au avut loc în vara anului 2021 la Geoagiu-Băi, Jud. Hunedoara. Filmul va putea fi vizionat din 22 aprilie în cinematografele din toată țara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net