De ce a plecat Lora de la «Vorbeşte lumea»: "A fost o perioadă frumoasă"

Ultima actualizare:

    Lora a fost mireasă în filmul «Pup-o, mă 2» foto: Instagram
Lora a fost mireasă în filmul «Pup-o, mă 2» foto: Instagram

Au trecut deja câteva zile de când Laura Petrescu alias Lora a anunţat că renunţă la postul de prezentatoare a emisiunii “Vorbeşte lumea” ca să se implice în alte proiecte. Click! a aflat care e proiectul, în afară de muzică şi afaceri, pentru care vedeta a renunţat să mai prezinte emisiunea matinală de la Pro TV.

După un 2020 atipic, în care a rămas blocată în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus, Lora (38 de ani) a revenit la cârma emisiunii de la Pro TV, după ce Adela Popescu a anunţat că a rămas din nou însărcinată. Timp de 5 luni, simpatica artistă şi Cove au format echipa care ne-a înveselit dimineţile şi ne-a făcut zilele mai bune.


    Dana Săvuică are rol de vrăjitoare
Dana Săvuică are rol de vrăjitoare

Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante veşti ale zilei şi cu cele mai importante informaţii utile pentru telespectatori. Însă vinerea trecută, vedeta a anunţat la finalul ediţiei veşti neaşteptate pentru cei de acasă. S-a despărţit de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.


    Laura Cosoi, la filmări cu fetiţele
Laura Cosoi, la filmări cu fetiţele

”A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineţii, în care am povestit şi în care m-aţi cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu e tot mai încărcat, am decis alături de colegi că odată cu ediţiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală şi afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2»”, a declarat Lora. 


    Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel
Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel

Click! a aflat adevăratul motiv al plecării solistei din televiziune: va juca într-un film. “În acest moment filmăm prin Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara. Noua peliculă se numeşte «Secretul lui Zorillo» şi e prima parodie românească după «Dacii şi romanii», e o comedie foarte tare, eu sunt producător, actor şi cel care a făcut conceptul. Eu şi Văru Săndel. Din acest proiect face parte şi Lora, căci a prins gustul actoriei de la “Pup-o mă 2 - mireasa nebună”.


    Şi Florin Busuioc joacă în film
Şi Florin Busuioc joacă în film

Şi va juca alături de bărbatul ei, Ionuţ Ghenu, care înainte de a fi managerul ei a fost actor”, a divulgat secretul Alin Panc, producătorul noului film în care joacă Lora. În distribuţie mai sunt: colegul ei, Gabi Coveşanu, Florin Busuioc, Laura Cosoi, Andreea Samson, Dorian Popa, Dana Săvuică, care e la primul film, şi alţii.


    Dorian Popa e pe val
Dorian Popa e pe val

“Avem avanpremieră cu «Pup-o mă 2» pe 30 iunie, la grădina Herăstrău, apoi plecăm într-o caravană prin ţară şi din 27 august o să fie în cinematografe. Iar Lora va fi cu noi mereu, ne va ajuta, de aceea a şi renunţat la emisiune. Am făcut şi o piesă împreună pentru film, se numeşte “Telemea” şi e cântată de ea şi Old Shepherds, adică Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel”, ne-a mai spus Alin, care şi-a sărbătorit ziua de naştere la filmări. Actorul a împlinit 48 de ani şi e cunoscut din seriale precum “Inima de ţigan” şi “Regina”. 


    Iubitul Lorei, Ionuţ Ghenu, este şi actor
Iubitul Lorei, Ionuţ Ghenu, este şi actor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net