Alexandra Stan a primit o propunere indecentă din partea unui afacerist! Reacția dură a artistei

Alexandra Stan primește nenumărate mesaje, scrise pe un ton admirativ, de la bărbați, însă unul dintre acestea a reușit să o enerveze pe artistă.

Alexandra Stan, deranjată de un fan cu prea mult curaj
Alexandra Stan, deranjată de un fan cu prea mult curaj

Alexandra Stan este apreciată de toți bărbații, iar unii dintre ei îi trimit mesaje cât mai îndrăznețe. Astfel, Alexandra a postat pe Instagram un mesaj primit de la un om de afaceri, care i-a spus că este căsătorit, are o situație financiară bună și i-ar face plăcere să vorbească mai multe, dar totul să fie cât se poate de discret.

Citește și: Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul alături de care s-a afișat pe Instagram 

,,Hai să începem cu dreptul, eu sunt Alex, 38 ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de Nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor. Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și continuăm acolo”, a spus afaceristul în mesaj.

Care a fost reacția Alexandrei Stan

Alexandra Stan nu a stat pe gânduri și a vorbit despre acest subiect, spunând că este penibil și ar trebui să se bucure că nu i-a făcut public și numele, pentru a ști soția lui ce mesaje trimite bărbatul.

Vezi și: Alexandra Stan, intrare ca la Hollywood! Ținuta face toți banii 

,,Eu înțeleg, sunt sexy, îți place de mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară, dar să îmi spui că ești puțin căsătorit și ai tu companie de transporturi în Nordul capitalei, unde și locuiești...Nu îți e rușine? Să zică mulțumesc că nu am pus contul lui acolo să vadă nevasta lui. Așa ar trebui să fac...Femeia e acasă, poate are și copii”, a spus Alexandra Stan.

Artista și-a întrebat fanii cum ar trebui să procedeze, iar aceștia au sfătuit-o să facă public numele bărbatului. Alexandra Stan le-a respectat decizia și a publicat conversația în care numele bărbatului putea fi văzut.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net