Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul care a cucerit-o

Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, are succes din punct de vedere profesional, însă situația amoroasă a vedetei nu a fost întotdeauna dintre cele mai bune. Acum, se pare că solista zâmbește din nou și că în viața sa și-a făcut apariția o nouă prezență masculină care îi face inima să palpite. 

Alexandra Stan iubește din nou?
Alexandra Stan iubește din nou?

Alexandra Stan s-a căsătorit, în secret, cu Emanuel Necatu, în primăvara anului 2021, dar a divorțat de el câteva luni mai târziu. Apoi a trăit o scurtă aventură alături de Alex Parker. Iată că cei doi sunt de domeniul trecutului, iar în prezent un tânăr care cochetează cu moda ar fi cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste. 

În ultima perioadă, Alexandra Stan s-a fotografiat din ce în ce mai des și în ipostaze foarte provocatoare alături de un bărbat pe nume Daniel Bobovnikov, care lucrează în industria modei, judecând după imaginile pe care le distribuie acesta pe contul personal de Instagram. Solista și Daniel sunt de nedespărțit.

Citește și: Alexandra Stan, dezvăluiri despre fostul soț! De ce a încercat să se sinucidă 

Cei doi au fost împreună la Neversea, acolo unde Danial a susținut-o pe Alexandra cât timp artista a interpretat pe scenă cele mai îndrăgite melodii ale sale. În plus, cântăreața și noua cucerire au bifat și o vizită la muzeu! 

Momentan, nici Alexandra Stan, nici Daniel, nu au confirmat oficial legătura dintre ei, iar informațiile anterioare rămân la stadiul de speculații. Rămâne de văzut dacă modelul chiar este cel care a reușit să-i intre în grații dive sau dacă între ei nu este nimic altceva decât o amiciție. 

Vezi și: Alexandra Stan, cu sânii dezgoliți, pe internet. Interzis de provocatoare 

Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a căsătorit cu Emanuel Necatu. La doar câteva luni de la ceremonia de poveste din Câmpulung Muscel, Alexandra și Emanuel au decis să pornească pe drumuri separate.

După ce și-a vindecat rănile, solista a vorbit public despre motivul care a condus la despărțirea lor și a recunoscut că s-au grăbit să-și unească destinele fără să se cunoască prea bine în prealabil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net