Alexandra Stan, intrare ca la Hollywood! Ținuta face toți banii

Ultima actualizare:

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, este determinată să revină în forță în atenția fanilor datorită noului album, pe care l-a lansat joi, 5 mai. Artista a ales o modalitate inedită de a promova noile piese.

Alexandra Stan, un fel de Dolly Parton
Alexandra Stan, un fel de Dolly Parton

Alexandra Stan este cunoscută pentru abilitățile vocale, dar și pentru faptul că se numără printre vedetele autohtone lipsite de inhibiții. Artista a demonstrat, încă o dată, că se simte foarte bine în propria piele și nu se teme să-și etaleze formele generoase cu care a fost înzestrată de Mama Natură. 

Alexandra Stan a lansat un nou album, iar petrecerea organizată în cinstea acestuia a avut loc la un club select din Capitală. Alexandra Stan și-a făcut apariția, a atras toate privirile și a oferit motiv de dezbatere. Artista a avut și o ținută pe cinste, inspirată parcă din Dolly Parton, marea actriță de peste ocean.

Alexandra Stan, intrare de Hollywood la evenimentul destinat lansării noului album muzical!

Artista a sosit la volanul unei mașini de epocă, de culoarea roșu aprins, iar paznicii au fost cei care i-au deschis ușa pentru a coborî. Spectacolul nu s-a oprit aici, căci vestimentația pe care solista a ales-o a fost una pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte. 

Alexandra Stan a purtat un body sclipitor, mănuși de culoarea roz aprins,  o pereche de fishnets și niște pantofi cu platforme amețitoare. Întregii ținute a asortat un palton negru, din PVC sclipitor, iar machiajul a fost unul cât se poate de evident.

Artista s-a simțit în largul ei înconjurată de reporterii care au întrebat-o despre cel mai nou proiect muzical, deși a refuzat să dezvăluie care este motivul pentru care a ales să-și promoveze albumul făcând apel la nuditate. Pe panoul de la intrarea în club, cel care anunța albumul solistei, se afla o imagine a Alexandrei Stan, complet dezbrăcată de secrete și de haine. 

Alexandra Stan se află în peisajul muzicii românești din anul 2009. La finalul anului 2009, ea a reușit să devină cunoscută după ce a lansat melodia Lollipop. Al doilea său hit, Mr. Saxobeat s-a bucurat de un succes formidabil, iar melodia a putut fi auzită și la stațiile de radio din străinătate.

S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net